burun üstünde yuvarlak şişlikler !!!

Citolesgen

Canım Kızım❤️
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
1.289
3.473
333
Deneyimli arkdaşlar merhaba.. 12 gun önce ameliyat oldum fakat burnumun üstünde iki yerde yuvarlak şişlikler var.bezelye gibi. yani burunda kemer varmış gibi duruyo bi taraftan bakınca. bunlar ödem mi yoksa kemik mi? zamanla iner mi.. cevaplarınız için tesekkur ederim

Son düzenleme:

buyuk ıhtımal odemdir onlar, daha cok yeni, benım de 15 gun oldu burnuma dokununca şişlilşeri hissediyorum

bende ameliyat olalı 2 ay oldu bendede var kemer aldırdım hala orda bi şişlik var doktorum masajla geçecek dedi umarım geçer bu aralar sürekli onu düşünüyorum

tuce aynı durumdayım ben de, gunde kac kere masaj yapıyorsun

4 kere kesin canım ama dokununca bir şey hissediyorum mesela o zaman masaj yapıyorum geçsin diye doktor 4-6 kez masaj dedi alçım çıkarken zaman geçtikçe eline birşeyler gelecek daha sonra eriyip gidecek dedi korkuyorum nedense

kızlar doktor bana masaj vermedi 4 gunde bir kontrole gidiyorum kendisi masaj yapıyor. inşallah gecer şişliklerim. bende kafaya cok takıyorum malesef. pazartesi birdaha gidicem. bana ineceğini söyledi ben mi sabırsızım ne

canım bana gunde 3 kez 10'ar defa dedi, sen 4 kez kacar defa yapıyorsun peki?

yok tatlım ya sadece sen değil bir coğumuz takıyoruz kafaya, yalnız değilsin:)

Canım benım çok özur dilerim daha önce cevap yazamadım, malesef resim koyamayacağım, erkek arkadaşım çok karşı çıkıyor

bende koymayacaktımda yorum duymak istedim canım:) burnun nasıl ağrın filan varmı

bende ameliyat olalı 2 ay oldu bendede var kemer aldırdım hala orda bi şişlik var doktorum masajla geçecek dedi umarım geçer bu aralar sürekli onu düşünüyorum

aynı sorun bende de var..dışarıdan hissedilmiyorsa sorun yok diyor dr ama bence minikte olsa hissediyor..3 ay oldu..bende bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…