- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
Deneyimli arkdaşlar merhaba.. 12 gun önce ameliyat oldum fakat burnumun üstünde iki yerde yuvarlak şişlikler var.bezelye gibi. yani burunda kemer varmış gibi duruyo bi taraftan bakınca. bunlar ödem mi yoksa kemik mi? zamanla iner mi.. cevaplarınız için tesekkur ederim
Deneyimli arkdaşlar merhaba.. 12 gun önce ameliyat oldum fakat burnumun üstünde iki yerde yuvarlak şişlikler var.bezelye gibi. yani burunda kemer varmış gibi duruyo bi taraftan bakınca. bunlar ödem mi yoksa kemik mi? zamanla iner mi.. cevaplarınız için tesekkur ederim
bende ameliyat olalı 2 ay oldu bendede var kemer aldırdım hala orda bi şişlik var doktorum masajla geçecek dedi umarım geçer bu aralar sürekli onu düşünüyorum
tuce aynı durumdayım ben de, gunde kac kere masaj yapıyorsun
4 kere kesin canım ama dokununca bir şey hissediyorum mesela o zaman masaj yapıyorum geçsin diye doktor 4-6 kez masaj dedi alçım çıkarken zaman geçtikçe eline birşeyler gelecek daha sonra eriyip gidecek dedi korkuyorum nedense
kızlar doktor bana masaj vermedi 4 gunde bir kontrole gidiyorum kendisi masaj yapıyor. inşallah gecer şişliklerim. bende kafaya cok takıyorum malesef. pazartesi birdaha gidicem. bana ineceğini söyledi ben mi sabırsızım ne
canım bana gunde 3 kez 10'ar defa dedi, sen 4 kez kacar defa yapıyorsun peki?
10 ar kere filan yapıyorum :)
tuce burnun cok guzel olmuş ya çok yakışmış
kemerin olduguğu yer şiş yağmur yaa
canım benımki daha şiş, zamanla kaybolacak o şişli merak etme, senınki belli bile olmuyor çok şeker gercekten
umarım geçer cnm sana kaç gün oldu
benım bugun 15 gun oldu:)
daha bebek :) ayyy burun ucunu hissediyormusun
hayır cnm hıssetmıyorum malesef
ben tam olarak 3 hafta önce filan hissetmeye başladım cnm çok normal seni çok merak ediyorum resim eklemeyecekmisin
Canım benım çok özur dilerim daha önce cevap yazamadım, malesef resim koyamayacağım, erkek arkadaşım çok karşı çıkıyor
bende ameliyat olalı 2 ay oldu bendede var kemer aldırdım hala orda bi şişlik var doktorum masajla geçecek dedi umarım geçer bu aralar sürekli onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?