M Miray7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2018 16 8 1 39 26 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #1 Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma
Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma
Burberry77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2016 484 167 53 26 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #2 Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir.
Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir.
M Miray7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2018 16 8 1 39 26 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #3 Özelden atıyorum size
E Edihaan Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2019 29 7 1 30 13 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #4 Cnm Burberry77 .!.: Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir. Genişletmek için tıkla... Cnm bi çare bulabildin mi aynı sorunları bende yaşıyorum şuan
Cnm Burberry77 .!.: Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir. Genişletmek için tıkla... Cnm bi çare bulabildin mi aynı sorunları bende yaşıyorum şuan
Burberry77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2016 484 167 53 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #5 Edihaan .!.: Cnm Cnm bi çare bulabildin mi aynı sorunları bende yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Revizyon oldum ama benim sorunum burun uzatmayla ilgili değildi.
Edihaan .!.: Cnm Cnm bi çare bulabildin mi aynı sorunları bende yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla... Revizyon oldum ama benim sorunum burun uzatmayla ilgili değildi.
Gokyuzurengi Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 84 23 3 27 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #6 Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız şuan nasıl burnunuz ?
Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız şuan nasıl burnunuz ?
A Albertynax Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2019 441 17 98 27 17 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #7 Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Merhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde??
Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Merhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde??
T turnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 285 17 98 Muğla 17 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #8 revizyon oldum.5 ay oldu.benim burun ucum düşüktü.revizyonla kalktı ve burnum büyüdü.şimdiki hali eskiye göre daha iyi.ama sağ tarafta çöküklük vardı.tam anlamıyla düzelmedi ne yazık ki.
revizyon oldum.5 ay oldu.benim burun ucum düşüktü.revizyonla kalktı ve burnum büyüdü.şimdiki hali eskiye göre daha iyi.ama sağ tarafta çöküklük vardı.tam anlamıyla düzelmedi ne yazık ki.
W Woramelone Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2019 37 0 1 18 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #9 Albertynax .!.: Merhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde?? Genişletmek için tıkla... Benimkiside 40. gün bende ayni problemleri yasiyorum burnunuzun kalkikligi sonradan mi kalki yani bantladi cikarinca yoksa daha sonralarda mi
Albertynax .!.: Merhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde?? Genişletmek için tıkla... Benimkiside 40. gün bende ayni problemleri yasiyorum burnunuzun kalkikligi sonradan mi kalki yani bantladi cikarinca yoksa daha sonralarda mi
A Albertynax Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2019 441 17 98 27 14 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #10 Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Benimde öyle 2 ay oldu değişti mi sizin??
Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... Benimde öyle 2 ay oldu değişti mi sizin??
S smmhh Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2019 1.261 549 123 27 24 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Miray7 #11 Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... merhaba ben de uzatmak isteyenlerdenim. çözüm buldunuz mu
Miray7 .!.: Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?? Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bende adam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma Genişletmek için tıkla... merhaba ben de uzatmak isteyenlerdenim. çözüm buldunuz mu