Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir.Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı??
Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bendeadam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma
Burnunuzun fotoğrafını atar mısınız? Belki o kadar kötü değildir, alışmadığınız için size kötü geliyor da olabilir.
Revizyon oldum ama benim sorunum burun uzatmayla ilgili değildi.Cnm
Cnm bi çare bulabildin mi aynı sorunları bende yaşıyorum şuan
Fotoğraf atar mısınız şuan nasıl burnunuz ?Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı??
Kafayı yemeye az kaldı bende ikinci ayımdayım ama öyle böyle düzelmez bendeadam öyle kaldırdı öyle kısaltmış kii..bin pişmanım ameliyat olduğuma
Merhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde??Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı??
Benimkiside 40. gün bende ayni problemleri yasiyorum burnunuzun kalkikligi sonradan mi kalki yani bantladi cikarinca yoksa daha sonralarda miMerhaba bendede aynı ameliyat olalı 40 günü geçti yüzüme kısa ve çok kalkık oldu düzeldi mi sizde??
Benimde öyle 2 ay oldu değişti mi sizin??Dostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı??
merhaba ben de uzatmak isteyenlerdenim. çözüm buldunuz muDostlaaaaar revizyon olan var mıııı? Burun ucu çok yukarıda ve burun kısa diye? Yani burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı??