Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bikaç ürün denedim ama bi sonuç elde edemedim.. Bi arkadaşın tavsiyesi üzerinde burnumun üzerine ağda yaptırdım ama bana göre pek işe yaramadı,
artık çok rahatsız ediyor bu siyah noktalar beni, bunun bi çözümü var mı önerileriniz neler :s
Arkadaşlar ve Serra ciltteki siyah noktalar için sadece tek bir şey tavsiye edicem.Bende sizler gibi çözüm aramaktan bıkmıştım.Fakat ne krem ne bitkisel olmayan maskeler falan boş! Aşağıdaki tarifi muhakkak deneyin ve sadece bana dua edin yeter..Çünkü şuan sadece dualara ihtiyacım var
Maske İçin Malzemeler : 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı karbonat
hepsini karıştırıp hassas değilse cildiniz tamamını sürün eğer hassas ise sadece niyah noktaların üzerine sürün.45 dk.bekleyin fazla siyah noktanız varsa 1 saat.sonra soğuk suyla yıkayın yüzünüzü farkı görün!
Emin olun bi tane bile siyah noktam kalmadı.Umarım herkeste işe yarar..![]()
Bende iğnesiz enjektör ile çekerek temizleyip tonikliyordum.jelatinli maskeyi Süt yerine su ile yapsak olurmu olur derseniz ilk denemeyi hemen yapacağım şu enjektör ile temizleme işinden kurtulmuş olurum bende =)
Bende iğnesiz enjektör ile çekerek temizleyip tonikliyordum.jelatinli maskeyi Süt yerine su ile yapsak olurmu olur derseniz ilk denemeyi hemen yapacağım şu enjektör ile temizleme işinden kurtulmuş olurum bende =)
Evet kızlar enjektörle çıkıyorlar hatta en son babamın sırtındakı kocaman bır sıyah noktaya denedım buhar falan yapmadan pıt dıye çıktı hemde kökten şimdi o kocaman gözenek kapansın dıye tonık ıle temızlıyor.Şimdi hemen su ile denemeye gidiyorum 20dk sonra sonucu yazacağım.Gözenek yok benım cıldımde pek varsada işlem sonucunda anlarız =)
Yok hatunlar siyah noktalar duruyor ve ayrıca bu bır ezıyet çıkarması işkence bıyıklarımı bile aldı vallahi nasıl akıl edemedıkkı jelatın şeker sonuçta sulandırıp mıkrodalgada 10sn bekleyınce agda oluyor hadi sürdük krem kıvamında kuruyunca suratım taş oldu çıkaramadım kıpkırmızı gezinıyorum şuan ortalıkta![]()