Lekeler, Çiller Burun üzerindeki siyah noktalardan kurtulmak istiyorum :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Serra_8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
22
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bikaç ürün denedim ama bi sonuç elde edemedim.. Bi arkadaşın tavsiyesi üzerinde burnumun üzerine ağda yaptırdım ama bana göre pek işe yaramadı,
artık çok rahatsız ediyor bu siyah noktalar beni, bunun bi çözümü var mı önerileriniz neler :s

bir kaşık yoğurt,birazcık karbonat ya da kabartma tozu bir güzel karıştır göz ve dudak çevresi hariç tüm yüzüne sür,20 dakika bekleyip yıka.biraz yakabilir ama işe yarar,3-4 günde bir yap :31:

ayda bir sir ya da 15 günde bir sir yapıp gözenekleri açıp bakımı ondan sonra yapmak en iyi çözüm bence.

Arkadaşlar bikaç ürün denedim ama bi sonuç elde edemedim.. Bi arkadaşın tavsiyesi üzerinde burnumun üzerine ağda yaptırdım ama bana göre pek işe yaramadı,
artık çok rahatsız ediyor bu siyah noktalar beni, bunun bi çözümü var mı önerileriniz neler :s

Bendede aynı sorun var canım.düzenli sir ağda yapıyorum.ayrıca buhar çok iyi temizliyor.
Suyu kaynat bir bardağa koy burnunu bardağa tut bir müddet bekle.tüm gözeneklerin açılıyor.böylece siyah noktalarda temizleniyor

slm kızlar bende siyah noktalarımdan çok şikayetçiydim şimdi biraz biraz azalmaya başladı sanki.benim cildim yağlı öncelikle bunu söyliyeyim.haftada 2 kere domates maskesi 1 kerede kil maskesi yapıyordum ardından tonik olarak gülsuyu ve bepanten krem sonuç muhteşem değil ama idare eder en azından yağ oranı sanırım biraz düştü .şimdi avonun bi seti var siyah noktalara karşı çokta uygun bu ay onu alıp kullanmaya baslıycam.bu arada avon siparişleri alınır kızlar laf arasında söyliyeyim dedim:D ilgilenen olursa konuyu açabilirim. son bişey daha acaba bu alıcağım seti kullanıyoken domates maskesine devam etsem fazla mı olur :S

Arkadaşlar ve Serra ciltteki siyah noktalar için sadece tek bir şey tavsiye edicem.Bende sizler gibi çözüm aramaktan bıkmıştım.Fakat ne krem ne bitkisel olmayan maskeler falan boş! Aşağıdaki tarifi muhakkak deneyin ve sadece bana dua edin yeter..Çünkü şuan sadece dualara ihtiyacım var:(

Maske İçin Malzemeler : 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı karbonat

hepsini karıştırıp hassas değilse cildiniz tamamını sürün eğer hassas ise sadece niyah noktaların üzerine sürün.45 dk.bekleyin fazla siyah noktanız varsa 1 saat.sonra soğuk suyla yıkayın yüzünüzü farkı görün!

Emin olun bi tane bile siyah noktam kalmadı.Umarım herkeste işe yarar..:16:

Arkadaşlar ve Serra ciltteki siyah noktalar için sadece tek bir şey tavsiye edicem.Bende sizler gibi çözüm aramaktan bıkmıştım.Fakat ne krem ne bitkisel olmayan maskeler falan boş! Aşağıdaki tarifi muhakkak deneyin ve sadece bana dua edin yeter..Çünkü şuan sadece dualara ihtiyacım var:(

Maske İçin Malzemeler : 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı karbonat

hepsini karıştırıp hassas değilse cildiniz tamamını sürün eğer hassas ise sadece niyah noktaların üzerine sürün.45 dk.bekleyin fazla siyah noktanız varsa 1 saat.sonra soğuk suyla yıkayın yüzünüzü farkı görün!

Emin olun bi tane bile siyah noktam kalmadı.Umarım herkeste işe yarar..:16:

canım haftada birkere mi yapıcaz?

daha önce hiç duymamıştım böyle bi maske cildim yağlı ve biraz hassas olduğu için sadece burnumdaki siyah noktalar üzerinde deniycem paylaşım için teşekkürler.iyi gelirse her gün duacınım cnm :)

siyah noktalar içtigimiz sigaradan egsoz dumanından vs kötü havadan olan bi şey ve kalıcı bi çözümü yok malesf... ben peeling uyguluorm kese yapıyorum cildime... o şekilde geçyor ancakkk tekrar ckıor tabkı

bende bişeyler söyleyim 2 günde farketti hemdee .. banyoda yuzunu iyice kesele ( siyah noktaları işte) , banyodan cıktığın zaman limon suyu 5 dk beklet sonra yıkamasanda olur (yani ben yıkamadım ) ,, ardından pişik kremi sür ve gece oyle yat sabah kalktığım zaman gözle görülür bi fark oluyor ayrıca cildin yumusacık oluyor .. devamlı yapman lazım ama..:ssz:

Bende iğnesiz enjektör ile çekerek temizleyip tonikliyordum.jelatinli maskeyi Süt yerine su ile yapsak olurmu olur derseniz ilk denemeyi hemen yapacağım şu enjektör ile temizleme işinden kurtulmuş olurum bende =)

Bende iğnesiz enjektör ile çekerek temizleyip tonikliyordum.jelatinli maskeyi Süt yerine su ile yapsak olurmu olur derseniz ilk denemeyi hemen yapacağım şu enjektör ile temizleme işinden kurtulmuş olurum bende =)

Su ıle hıc denemedım olur yada olmaz dıyemıcegım ama denemekte fayda var bence ::)

İlginç :) iğnesiz enjektorle çıkıyorlar mı ?

zaten cildin yağlıysa süt yerine su daha mantıklı bence. birde eger buhar banyosu yapıyosanız yüzünüze açık gözenekli ciltlerde gözeneleri iyice açıyormus ve gözeneklerin kapanması ciddi bir zaman alırmış kızlar bir uzman söylemişti aklınızda bulunsun ;)

Evet kızlar enjektörle çıkıyorlar hatta en son babamın sırtındakı kocaman bır sıyah noktaya denedım buhar falan yapmadan pıt dıye çıktı hemde kökten şimdi o kocaman gözenek kapansın dıye tonık ıle temızlıyor.Şimdi hemen su ile denemeye gidiyorum 20dk sonra sonucu yazacağım.Gözenek yok benım cıldımde pek varsada işlem sonucunda anlarız =)

Yok hatunlar siyah noktalar duruyor ve ayrıca bu bır ezıyet çıkarması işkence bıyıklarımı bile aldı vallahi nasıl akıl edemedıkkı jelatın şeker sonuçta sulandırıp mıkrodalgada 10sn bekleyınce agda oluyor hadi sürdük krem kıvamında kuruyunca suratım taş oldu çıkaramadım kıpkırmızı gezinıyorum şuan ortalıkta :(

Evet kızlar enjektörle çıkıyorlar hatta en son babamın sırtındakı kocaman bır sıyah noktaya denedım buhar falan yapmadan pıt dıye çıktı hemde kökten şimdi o kocaman gözenek kapansın dıye tonık ıle temızlıyor.Şimdi hemen su ile denemeye gidiyorum 20dk sonra sonucu yazacağım.Gözenek yok benım cıldımde pek varsada işlem sonucunda anlarız =)

vayy bee :D:1::1::1::1:

Yok hatunlar siyah noktalar duruyor ve ayrıca bu bır ezıyet çıkarması işkence bıyıklarımı bile aldı vallahi nasıl akıl edemedıkkı jelatın şeker sonuçta sulandırıp mıkrodalgada 10sn bekleyınce agda oluyor hadi sürdük krem kıvamında kuruyunca suratım taş oldu çıkaramadım kıpkırmızı gezinıyorum şuan ortalıkta :(

hangı jelatınle yaptınız ? Bu meyvelı jelatınlerle yaptıysanız olmaması normal cunku dedıgınız gıbı ıcınde seker var ama aktardan toz jelatın dıye aldıgınız da onun ıcınde seker yok. Tabı sızde ıse yaramadıysa bılemıcem demek kı cıltten cılde degısyor.

Back
X