F Filizly02 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2014 32 0 1 Adıyaman 19 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Filizly02 #1 Burun ameliyatı sonrası yapıştırılan bant izleri nasıl çıkarılır? İki hafta oldu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burun ameliyatı sonrası yapıştırılan bant izleri nasıl çıkarılır? İki hafta oldu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
K kkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 985 7 158 Ankara 19 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Filizly02 #2 Bant izi derken banti cikardiktan sonra kalan yapiskan mi ? Eger oysa ben pamuklu cubuga bebe yagi dokup hafif hafif silmistim cok kolay cikmisti.
Bant izi derken banti cikardiktan sonra kalan yapiskan mi ? Eger oysa ben pamuklu cubuga bebe yagi dokup hafif hafif silmistim cok kolay cikmisti.
B beg_ Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 40 7 18 Ankara 20 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Filizly02 #3 Filizly02 .!.: Burun ameliyatı sonrası yapıştırılan bant izleri nasıl çıkarılır? İki hafta oldu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım benimkini doktorum silmişti alkolle çıktı hemen.
Filizly02 .!.: Burun ameliyatı sonrası yapıştırılan bant izleri nasıl çıkarılır? İki hafta oldu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım benimkini doktorum silmişti alkolle çıktı hemen.
F Filizly02 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2014 32 0 1 Adıyaman 20 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Filizly02 #4 Teşekkür ederim kızlar :) bir de benim iki hafta oldu bu hali gerçek hale ne kadar yakındır ?? Kemer gitti ama avatar gibi duruyorum 🙀 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim kızlar :) bir de benim iki hafta oldu bu hali gerçek hale ne kadar yakındır ?? Kemer gitti ama avatar gibi duruyorum 🙀 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi