burun..

xaiginax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
61
31
8
sizden bikaç bilgi almak istiyorum. ocak 7'de 16 yasıma giricem internetten baya arastırdım 16 yasında burun estetigi olabiliyormus cidden cok sıkıntıdayım kemerli olusu beni cok rahatsız ediyo insanlara yan donunce sanki burnuma odaklanıyomus gibi geliyo veya yuz yuze bakarken bile bi insana yan surat donemiyorum cidden cok rahatsız ediyo en kısa zamanda olmak istiyorum ve dayanamayacagım gibi irem dericide 16 yasında olmus kendi kirmis biliyosunuzdur begenmedigi icin burun ameliyatı olmak icin. onun suan sıkıntısı yok. sizden ricam bilgi falan verirmisiniz bide doktor onerisi yaparsanız cok sevinirim

Irem derici psikolojik olarak cok kendine örnek alman gereken biri değil bence. Önce bir psikologa gitmeni ardından ameliyat olmanı tavsiye ederim. Yasin daha küçük. Bu bakış açısıyla ameliyat olsan da çok memnun kalamayabilirsin. Umarım demek istediklerimi yanlış anlamazsın. Doktor olarak Süleyman Taş'i önerebilirim. Gop medical park ta çalışıyor.

Bu kadar sorun ediyorsan şimdi ameliyat olmasan bile ileri ki yaşlarda illa olursun. İnsanın psikolojisini ciddi anlamda etkiliyor maalesef ki burnu. Şimdi olman da yaş itibariyle bir sakınca yok. Benim burnumda kemerliydi ve günlük hayatımı baya etkiliyordu ameliyat olalı 25 gün oldu gayet güzel bir burnum var şuan da ve mutluyum. Doktor tavsiyesi istersen özelden doktorumun adını numarasını yazabilirim ben memnun kaldım ameliyattan umarım sende istediğin gibi bir burna kavuşursun :)

ozelden yazarsan gercekten cok sevinirim, cok tesekkür ederim

hayir yanlis anlamadım bilgilendirdiginiz icin tesekkür ederim benim istedigim özel bi burun degil kemeri gitsin kendi seklini alıcak zaten oneriniz icinde cok tesekkürler:))

Şimdi öncelikle doktorum odaya girer girmez yaşımı sordu. 18 yaşından küçüklere ailesinin de rızasıyla yapıyormuş sanırım. Ben de senin gibiydim psikolojik olarak çok rahatsız oluyodum ama benim kırıktı yani eski hali güzel olan bir burnum vardı. 22 yaşındayım şuan, 1 ekimde ameliyat oldum. Kemik gelişiminin önemli olduğunu düşünüyorum ve 21 yaş dolana kadar insanların kemik gelişimi devam ediyor o yüzden beklemeni öneririm. Ne kadar kolay dense de, zor bir ameliyat çünkü burun her yere bağlı bir organ ve 16 yaşındaki isteklerinle 21 yaşındaki isteklerin farklı olabilir. Mesela 16 yaşındayken ben kavisli kalkık bi burun isterdim ama çok doğal ve düzgün bir burnum var şuan çok memnunum ayrıca sabır gerektiren zor bir süreç. Sen yaptırırsın sonra kemiklerin gelişirken burnun uzar falan revizyon olman gerekebilir. Tüm bunları göz önünde bulundurup biraz daha sabretmeni öneririm. :)

ben zaten kalkık falan hic istemiyorum sadece düz dogal kemigi gitmis dogal bi burun olsun cok cok memnun olurum cok istiyorum ama ya baya rahatsızım paikolojik acıdan desen coküntü..

ben zaten kalkık falan hic istemiyorum sadece düz dogal kemigi gitmis dogal bi burun olsun cok cok memnun olurum cok istiyorum ama ya baya rahatsızım paikolojik acıdan desen coküntü..
Peki ailen ne diyor? Eğer destekliyorlarsa seneye falan olabilirsin bence.

Söyleyeceklerim hoşuna gitmeyecektir eminim ama yine de bir abla nasihatı olarak kabul et bunu ve 18ine kadar bekle derim.

Ameliyat fikrini aklına koymuşsun belli, o gün gelip çatana kadar paranı biriktirip, bol bol araştırmalar yap, not al, tasarım yap-yaptır, kısacası psikolojik olarak kendini buna hazırla göreceksin ki bunları yapınca hem zaman çabuk geçecek hem de ne istediğini daha iyi bileceksin. Bugün düz burun istiyor olabilirsin ama belki 6 ay veya 1 yıl sonra fikrin değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…