• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buruna dolgu için doktor önerin lütfen.

aranızda burun dolgusu yaptıran var mı kızlar o_O
Ben ik
image.webp
ben iki gun once yaptırdım. Cok da menun kaldım. Burnumda hafif bir yuvarlaklik vardı kemer denilmez. Cok guzel düzeldi

Hayır belli olmuyor.Gayet doğal bir görünüme sahip olabılıyorsunuz.Bende ince bir deriye sahibim üstelik 2 yıl öncesinde estetik burun ameliyatı yaptırmıştım fakat sonrasında burun ucunda çökmeler oldugu için burun dolgusuna ihtiyaç duydum. Benim de szin gibi tereddütlerim vardı sonuç itibariyle tüm bu tereddütlerin boşa oldugunu anladım.Doktorunuza güvenmeniz çok önemli. Tabi doktorunuzun işinde deneyimli biri olması önemlii. Mehmet AKGÜN'ü öneririm bu konuda. Oldukça başarılı bir doktor. Görüşmeye gittiğinizde de zaten size yaptığı çalışmaları göstericektir. :)

kesinlikle Serkan Yıldırım. Bir kere özgeçmişini incelerseniz bu konuda sanırım Amerika'da bir çalışması olmuş. Yani dolguyla estetik konusunda uzman. ben kişisel olarak çok memnun kaldım, istediğim sonuca sadece dolguyla ulaşmak güzel bir duygu...

Ben ankarada yasiyorum o yuzden biraz zorlanacagimi dusunmustum ama mehmet akgunle tanistim yaptigi uygulamalari gosterdi ve bana da ne yapabilecegini ayrintisiyla anlatti. Su an memnunum cunku kemerim vardi burun ucum da cok dusuktu simdi dogal duruyor ve kemer kayboldu. Mehmet akgunle kesinlikle tanismanizi oneririm. Uygulama icin 600 tl odedim ben.

arkadaşlar kesinlikle Mehmet bey bu işte Ankarada bir numara gerçekten de doğal bir görünümle ve de günlük hayattan kopmadan çok güzel bir buruna sahip oldum. herkesin gidip görüşmesini tavsiye ederim. ayrıca ben instagram hesabındaki çalışmaları görüp gitmiştim siz de oradan bakıp karar verebilirsiniz.

Biraz fazlayız ama bende dolgumu mehmet beye yaptırdımve memnunum tavsiye edilcekse işinde kesinlikle basarili

Back
X