Buruna masaj yaparken ses gelmesi?

Blackwhite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
210
137
53
Arkadaşlar masaj yaparken sag burun duvarimdan kikirdak sesi geliyor ve orasi ödemden cok kemik gibi duruyot dokunurken. Siz öyle birşey yaşadınız mı?

19 subatta ameliyat oldum sag burun duvarimdan disardan duyulacak bir ses degilde kendim hissettigim sanki sulu cilk cilk der gibi bir ses benden de geliyor. Zaman gectikce burun oturdukca gider diyorum. Masaj yaparken aciyorda korkuyorum bozarim diye. Masaj sonrasindada aciyor ama geciyor.

19 subatta ameliyat oldum sag burun duvarimdan disardan duyulacak bir ses degilde kendim hissettigim sanki sulu cilk cilk der gibi bir ses benden de geliyor. Zaman gectikce burun oturdukca gider diyorum. Masaj yaparken aciyorda korkuyorum bozarim diye. Masaj sonrasindada aciyor ama geciyor.
Bende de uzun sure masaj yapinca azaliyor bende de ayni sadece ben hissediyorum ve duyuyorum insallah gecer herkeste olmuyormus

O ses gece uykuya dalarken ben de duyuyorum :KK70: ama kıkırdaktan gelen bir ses değil gibi akıntılarla alakalı olabilir sulu gibi çünkü

Back
X