Buruna yapılan kortizon iğne

Merhaba benim ameliyatımın üzerinden bi sene geçti ve burnum kalın ve ödemli doktorum burun ucuna iğne yapacak ama yan etkilerinden korkuyorum.Sizin burnunuzda iğne işe yaradı mı? Deride renk değişikliği gibi yan etkiler oldu mu?tek sefer mi iğne yapıldı, iğneden ne kaar süre sonra ödemler azaldı.paylaşıp bana da yardımcı olursanız sevinirim
bende cikinti ve burnum asiri odemli oldugu icin doktor iğne yaptı ama inan ki pek ise yaramadı, bosuna yapma hiçbir şey değişmiyor.

Size de çok geçmiş olsun .İnşallah 2. İğnede istediğiniz sonucu elde edersiniz.Benim burnumda kalın kıkırdaklı bir burundu Muhammet dilbere gitmiştim ilk önce burnumdan ameliyat olursam güzel bir burnum olacağını ama nefes sorunları yaşayacağımı ve beni ameliyat etmeyeceğini söyledi ,kimseyede ameliyat olma çok kötü bir burnun yok dedi.Ama ben küçük kalkık bir burnum olmasını istediğim için yine burdan bulduğum hakkında çok iyi yorumlar okuduğum ve instagramdaki hasta fotoğraflarında mükemmel burunları yapan oldukça ünlü bir doktora gittim .Burnumun hiç de zor bir burun olmadığını ve güzel bir burun yapacağını söyledi ben de kendisine güvendim ve hatırı sayılır bir para ödeyerek ameliyat oldum.Ama maalesef sonuç eskisinden güzel ama şişliği inmeyen ucu top gibi bir burnum oldu.Üstelik nefes alma kalitem azaldı.Ben de sizin gibi bazen şişen bazen güzel görünen bazen patates gibi olan bir burnun sabırla düzelmesini bekliyorum tam bir yıldır.Ama ameliyattan bir ay sonra nasıl şişse hala aynı şişlik ve ödem duruyor.Doktor yapmayı mı beceremedi benim burnum mu zordu bilmiyorum.ama kemerli ne büyük burunlardan okka gibi burunlar yapmış bir doktor bu ,ben mi kötü gününe denk geldim bilmiyorum ve moralim çok bozuluyor,insanlar ameliyat olduğumu bile anlamıyor .Canım fotoğraf çektirmek aynaya bakmak bile istemiyor bazen.Yarı fiyata bir sürü doktor varken ikinciye ameliyat olmak zorunda kalmayayım diye bu doktora gitmiştim ama demek ki bu işler biraz da şans işiymiş.Doktorum burnumun güzel olmadığını kabul ediyor ve herkese aynı işlemi yaptığını ama bazı burunlardan istenilen sonuçları vermeyebileceğini söylüyor. önce iğne ile şişliği ve lokalle içte nefes almamı engelleyen tümseği düzeltmeyi önerdi ve düzeleceğini düşündüğünü söyledi eğer düzelmezse revizyon olur dedi.haftaya perşembe yapacak bakalım işe yarayacak mı? Ben de ameliyat olmak istemiyorum tekrardan ama istediğim gibi güzel bir burna sahip olma ihtimalim var ,sonuç güzel olacaksa 2. Ameliyatı da olurum bi hafta zorluğu var, buna değer.uzun yazdım kusura bakmayın ama aynı dertten muzdarip birisini bulunca içimi dökmek istedim birdenTeşekkürler
Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun ..ikinci ameliyatı oldunuz mu acaba bu süreçte neler yasadınız

Merhaba ben yaklaşık 2.5 ay önce ameliyat oldum burnumdan ve göz pınarı hizamdaki kemikte şişme var yani nasıl anlatsam ordaki bi çıkıntı var sert taş gibi ödem mi yoksa hatali bir ameliyat mı geçirdim bilmiyorum acaba yaptırdığınız iğne benim sorunumu da giderir mi? Ödem mi kemik mi bilmiyorum psikolojim bozuldu..

Canım bende yumuşak doku komplikasyonu oluştu önceki burnumda elimi değdiğimde deri Yok gb kemik gelirdi şimdi kapkalın bir et tabakası var onun için yapacak internette okudum da körlük falan yapabiliyor Muş acaba öyle uydurma Mit mi
Merhaba bende de aynı sorun var nasıl oldu düzeldimi burnunuz?

Merhaba ben agustos sonunda revızyon oldum ama hala burun sırtım kalın bırde amelıyat resımlerınde bır kavıs var suan yok o kavıs dumduz bı burun daha once 3 defa ılk amelıyat sonrası 1 defa da revızyon sonrası kortızon oldum zarar vermedı evet su kavıs olayı canımı sıkıyor asla amelıyat resmımle benzemıyor boyle bır sorun yasayan varmı? 5 gun sonra 6. Ayım doluyor :(

Merhaba ben yaklaşık 2.5 ay önce ameliyat oldum burnumdan ve göz pınarı hizamdaki kemikte şişme var yani nasıl anlatsam ordaki bi çıkıntı var sert taş gibi ödem mi yoksa hatali bir ameliyat mı geçirdim bilmiyorum acaba yaptırdığınız iğne benim sorunumu da giderir mi? Ödem mi kemik mi bilmiyorum psikolojim bozuldu..
Bozuldu mu acaba

Güzeldi
Düzeldi mi acaba

Merhaba ben agustos sonunda revızyon oldum ama hala burun sırtım kalın bırde amelıyat resımlerınde bır kavıs var suan yok o kavıs dumduz bı burun daha once 3 defa ılk amelıyat sonrası 1 defa da revızyon sonrası kortızon oldum zarar vermedı evet su kavıs olayı canımı sıkıyor asla amelıyat resmımle benzemıyor boyle bır sorun yasayan varmı? 5 gun sonra 6. Ayım doluyor :KK43:
Düzeldi mi acaba

Merhaba şimdi kaçıncı aydasınız bende iğne yaptırmayı düşünüyorum doktoruma söyledim gel yapalım dedi ama korkuyorum

Burun ucu indi. Sonra uca doğru olan sirt kısmında ödem oluştu. Hafif bi tümsek yani. Bugünlerde o da geçti sayılır. Yani ödem burun ucunda epey bi zaman oluyor. Evet zor biliyorum ama beklemekten başka bir yolu yok.
Merhaba iğneden sonra oluşan çukurluk geçti mi gerçekten? Ben de 3 ay önce yaptırdım çukur ve leke oluştu geçeceğini düşünmüyorum. Psikolojim bozuldu

Back
X