Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim burnumun sol tarafi tamamen çöktü kanat kismi burun ucu kismi ve nefes de alamiyorum orası sizliyor .Kime soylesem herkes cokmenin cok kotu bir sey oldugunu ve ameliyatınında zor olduğunu soyluyor Daha önce cokme yaşayan oldu mu
Bildiğim kadarıyla baya olan bir durum bu ve olan kişiler 2.defa ameliyat oluyor ama hepsi de 2.ameliyat ilkinden kat kat daha kolaydı ağrım sızım olmadı diyorlar.
Benim burnumun sol tarafi tamamen çöktü kanat kismi burun ucu kismi ve nefes de alamiyorum orası sizliyor .Kime soylesem herkes cokmenin cok kotu bir sey oldugunu ve ameliyatınında zor olduğunu soyluyor Daha önce cokme yaşayan oldu mu
Evet kötü bir şey, özellikle nefes ve görüntüde ciddi sıkıntılar yaratıyorsa. Ama çözümsüz değil ya da çevrenizdekilerin dediği gibi ameliyatı aşırı zor olan bir durum değil. Yeter ki işini düzgün yapan, tüccar olmamış bir doktor bulun.
Ben de cökme olusmustu cnm revizyon oldum. İlk ameliyatım agrısız sızısızdı fakat revizyonum agrılı gecti :/ bence bunları gectim zor olan kısım kulak ya da kaburgadan alınan kıkırdakların doğru sekilde yerlestirilmesi buruna. En zor kısmı bu. Benim kulaktan alındı ve kıkırdagım kıvrıldı gibi. Burun sırtım düz durmuyor yine.