Burunda Çökme

sweetnose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
237
48
18
32
Kızlar merhaba. Benim 4.ayımdan sonra burnumda değişiklikler başladı. Sanki kemik cıktı gibi duruyordu. Meğer kemik çıkmamıs kemik sandığım yerin altında çökme olunca orası ön planı cıkmıs. Kıkırdağım erimiş. Dün 6.ayımdı kontrolumde doktorumla görüştüm. 1.yılda düzelttirmek istediğimi söyledim. 1.yılıma kadar idare etmem için dolguyla doldurdu çökmeyi. Yalnız bana ameliyat olma bence tekrar diyor. Yine kıkırdağı vucutun eritebilir aynısını yine olabilir diyor. Ama ben 6-8 ayda bir sürekli dolguylada uğraşamam. Benzer durum yaşayan oldu mu? Sizce ameliyat olmalımıyım? Ameliyat olmasam dahi aslında öyle cok belli değil çökme ama beni rahatsız ediyor. Yardım ediiin :(

septum kıkırdağımıydı yoksa kulaktan yada kaburgadanmı kıkırdak koyulmuştu

leiaaa leiaaa septum canım hiç bi yerimden alınmadı kendi burnumdan yine yaptığını söylemişti doktorum
internetten baktım canım çok çok oranı düşükmüş septum kıkırdağı çözülmesi kan dolaşımının gitmemesi gerek falan diyorlar o da aşırı sigara kullanımı radyasyondan olabilirmiş. realself(site ismi vermek yasak değildir umarım) diye bi site var amerikadaki plastik cerrahlara soru soruyosun genelde 1 haftaya cevaplıyolar fotolarını ekleyip oraya sorsana

Çok sağol canım bunu yapıcam. Yalnız ben gerçekten çok sigara içiyorum malesef ki. Günde 2-2.5 paket sigara bitiriyorum. Doktorum kesinlikle yasaklamıstı en azından ilk 1 ay. Ama ben yine her gün 2-2.5 paket sigara içtim. Acaba sorun bu olabilir bi gerçekten? Aslında şuan sebebin ne olduğundan ziyade napmam gerektiği :( revizyon olmalı mıyım napmalıyım sence

bende 2 paket içiyorum valla ya korktum şimdi :( başka yerlerdende fikir al canım belki bu sefer kaynamaz 2. ameliyatta kaynar benim okuduklarımda oranı çok düşük olmaz falan diyorlar

leiaaa leiaaa çok sağol canım ilgin için gerçekten. Önümde 6 aylık bi süreç var şuanlık dolgu var işte bakıcam artık bi karar vericem 6 ay içerisinde :(

aa senin burnun cok güzeldi paylasmistin bi ara bi konuda. Neden öyle olduki acaba, cok farkediliyormuydu?

aquarius24 aquarius24 evet o halden bu hale gelmesi çok üzücü :( ya öyle çok belli değildi aslında ama benim gözüme batıyordu. Vucut bazen kıkırdağı kabul etmiyormuş eriyormuş kıkırdak birşeyler anlattı doktorum ama tam anlamadım. 1.senemde revizyon olmayı düşünüyorum sürekli dolguyla uğraşılmaz çünkü

sweetnose sweetnose şu an ne durumdasınız bende de aynı sıkıntı oldu ameliyat olalı 35 gün oldu çok moralim bozuk bu benim 2. Ameliyatımdı. Tekrar ameliyat oldunuzmu yoksa ödemler inince değişme oldumu

Back
X