Burunda ödem ne zaman geçer kalıcı mı?

Benim burnumun büyüklüğü alçının çıktığı ilk haliyle aynı. Hatta burun ucu daha da büyüdü. Doktor 2. ayda burnunda ödem var, ödem geçince yüzde 20 küçülecek dedi. 7. aydayım hala kocaman. Gerçi ödem olacak bir işlem de yapmadı. Anesteziyi aldım, 1 saat kadar ameliyathanede kaldım, sonra da ameliyattan çıktım. Uğraşmadı. Değişiklik yok.

Benim burnumun büyüklüğü alçının çıktığı ilk haliyle aynı. Hatta burun ucu daha da büyüdü. Doktor 2. ayda burnunda ödem var, ödem geçince yüzde 20 küçülecek dedi. 7. aydayım hala kocaman. Gerçi ödem olacak bir işlem de yapmadı. Anesteziyi aldım, 1 saat kadar ameliyathanede kaldım, sonra da ameliyattan çıktım. Uğraşmadı. Değişiklik yok.
Ya benim de alçı çıktığından daha şiş şu an ucu gittikçe de şişiyor geçer mi acaba canım sıkıldı iyice

Şöyle söyleyeyim. Benim burnuma zaten doğru dürüst işlem yapmadı. Bu sebeple hala aynı. Sizin farklı olabilir. Bekleyin bakalım.

Bende aynı sorundan muzdaribim . Alçının çıktığı halinden en az %40 aşağıda ve büyük şu an bakıp bakıp ağlıyorum .
Aynı durumdayız ailem bıktı artık yaptırmasaydın o zaman ne burunmuş falan diye sitem ediyorlar🥺

Back
X