birkaç arkadaşımdada aynı sorun war cildimin murun haricinde diğer yerleri bebek gibiama murun bölğesi aşırı yağlıküçük küçük sivilcelerle dolu wede gözeneklere sahip bi dokunsam çok fasla yağlanıyo elim bunun için bi maske gibi krem gibi bişi warmı tek murun bölgesi böle nEden böle anlayamadım yaww:1shok:help me!sırf sorunum yahusırnaşık şey
burun için yapmadıqım şey kalmamıştır.geçen gün nivea nın siyah nokta temizlyici bandından aldım 3 tane kullandım mükemmel ilk yapışta kökleri dışarı fırlıo sonra buhara tuttum yüzümü iki kere dha yapıştırıp çektim siyah noktalar yalan oldu vallahi
işte size 100/100 çözümü, magnesie calcinee adlı toz halindeki ilcı az bir miktarını sulandırın ve burnunuzu hafif hafif ovalayarak sürün(2-3 dakkika) ve yıkayın. test edip onaylanmıştır. 4-5 gün devam edin. ihtiyaç duyduğunuzda tekrar yapabilirsiniza.s.
magnesie calcinee eczanelerde satılıyor bildiğim kadarıyla mide ilaçı bu siyah noktalarda etkiliymiş.
"""""bu toz, siyah noktalarla mücadelede de kullanılabilir: önce suyla karıştırılarak süt ile yoğurt arasında bir kıvama getirilir; ardından da siyah noktaların üzerine tatbik edilerek, cilt üzerinde kurumaya bırakılır. uygulama her akşam tekrarlanırsa, siyah noktalar kısa süre içerisinde kuruyarak ufalacak, bir süre sonra da bütünüyle yokolacaktır.
bu yöntem kesinlikle yazarın kabızlıktan kırılarak laksatifi artık neresine süreceğini şaşırdığı bir noktada icat edilmiş olmayıp, ecnebi bir web sitesinde okunup öğrenilmiştir. yazarın hayatına bir ‘önce sonra fotoğrafı’ tadı katmış, öyle bir etkili olmuştur...
önemli not: beklenmeyen bir etki görüldüğünde lütfen sözlükte tanıyıp etmediğiniz bir yazarın entry'sinden öğrendiğiniz bir metodu tatbik ederken tam olarak nasıl bir etki beklemiş olduğunuzu hemen sorgulayınız.""""" (alıntıdır)
ISOTREXIN cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?