- Konu Sahibi insomniacc
-
benim tam 2 ay oldu gün geçtikçe düzeliyor ama iyileşme süreci çok yavaş. ben de ilk günlerden itibaren senin gibi burnum yamuk burnum yamuk diye dolaşıyordum endişeyle ama 2 ayım doldu ve ilk günlere göre gerçekten düzelme var. hala orantısızlıklar var ve şiş haliyle. en az 6 ayı gözden çıkarmamız gerekiyor o yüzden moralini bozma:)
ben bu problemlerden ameliyat oldum ve hala bıraz var gibi düzelir mi acaba
Şişler inerken yamuk gibi görünmesi normal, asimetriklik birden bire geçmez, tüm şişler inince burun şekli belli olur, bence canınızı çok erken sıkıyorsunuz.
ya benim burnumun ucu taş gibi sert. bide kocaman duruyor. 20. günüm geçecek değil mi?
ya benim burnumun ucu taş gibi sert. bide kocaman duruyor. 20. günüm geçecek değil mi?
Bazı doktorların burun ucuna düşmemesi için bir şey yerleştirdiğini duymuştum bu yüzden o bölge çok sert oluyormuş ve her türlü darbeye daha dayanıklı oluyormuş (o şey aklıma gelmedi)
İlk defa duydum :SSS
Şişler inerken yamuk gibi görünmesi normal, asimetriklik birden bire geçmez, tüm şişler inince burun şekli belli olur, bence canınızı çok erken sıkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?