burunla dudak arası mesafe

nilsaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
120
3
96
Ankara
Kızlar şişler indikçe burunla dudak arasındaki mesafe azalıyor mu yoksa kendini bırkaıp iyice genişlio mu?

azalıyorrr kıslar ben ilk bandajım açıldıııı o mesafe çok canımı sıkmıştı..herkess öyle dikat çekmiyor desede bana çok açık geliyordu..aslında mesafede bi deişiklik yok şişler inince o kısım düzeliyorrr...

HEMŞOMMMMMMMMMM KENDıMı ÖNDEN DOMUZ GıBı HıSSEDıYORUM CANIM.DELıKLERıM ÇOK BELLı GıBı(YA DA ALIŞMADIĞIMIZ ıÇıNMı ACABA.bıLGE BEY BENıM BURNUMU DARALTMADI,ÇOK GENıŞ DEĞıLDı ÖN KISIMDAN SARKAN ETı TOPARLADI.DELıKLERıME DE HıÇ DOKUNMAMIŞ.ÖNCEDEN ıKı DELıK ARASINDA SARKAN ET OLDUĞU ıÇıN DELıKLER GÖZÜKMÜYORDU.ŞıMDı O KISIM TOPARLANINCA DELıKLER GÖZÜKÜYO.ACABA BıRAZ KÜÇÜLTSEMıYDı DELıKLERı DıYORUM!!!

fıstıgım üzülme benim kuznein burnunda seninki gibi hatta ben çok benzetiyoprum ikinizin burnunu onun son hali yıkılıyo:)msn ye gel hemen atayım sana:)hadii fındık:)

azalıyor hemde nerdeyse yarı yarıya :) ben şok gecirmiştim o boşluğu görünce.. hatta ilk 3 gün operasyon olurum heralde diye aklımdan geciyodu.. şimdi çok güzel oldu .. şişlerden öyle oluyo cnm :) cok uzun ve şekilsiz duruyo

Kızlar çok sağolun içimi ferahlattınız. estetik olan başka arkadaşlar da bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşsa keşke...

Bende yazayım benimde başlarda o mesafe çok uzundu.Burnumun ucu çok yapaydı ama şimdi doğallaştı.Fakat şunuda söyleyim eski halime göre burnumla dudağım arasındaki mesafe baya arttı tabi.Fakat çok güzel oldu benim böyle :) Yani o mesafe eski halinizle aynı olmayacaktır sanırım.

cnmm çok dogal duryor çok yakışmış burnun:)

Kızlar şişler indikçe burunla dudak arasındaki mesafe azalıyor mu yoksa kendini bırkaıp iyice genişlio mu?

canım hiç korkma benim alçılıyken önündeki gazlı bezde kalkınca ne yapacağımı bilemedim hatta tvde nette hep bayanların burunla dudak arasındaki mesafeye bakarak inmeme ihtimaline karşı olumlu şeyler düşünmeye başlamıştımki bugün 26.günüm şişlik ve yamukluk dışında düzeldi. benim tek derdim şimdi sağ tarafımdaki bana göre yamukluk doktoruma göre şişliğin inmesi

off bende o ilk günler sürekli nette dudakla burun arasındaki mesafeye bakıp duruyodum :))) nasıl halledilir, nasıl düzeltilir diye araştırıyodum.. ördek gibi görünüyodu gözüme.. meğer hepsi şişliktenmiş.. şükür ki düzeldi.. o yuzden hic endişelenicek bişey yok..

Benim burnumla dudağımın arasındaki mesafe fazla, ama kötü durmuyor... Acaba burnumu yaptırdıktan sonra nasıl durur, mesafe azaltılmalı mı çok merak ediyorum fisfisfis

bayağı iyi!! ben şuan eski halinim:) burun uzun olunca, o mesafe ne kadar açılırsa daha iyi duruyor, çok başarılı olmuş

o mesafe kacinci günden sonra azalmaya basladi bende de ayni endiseler varda :) birde alci ckíktiktan sonra burun boyunda uzama oluyormu alcili haline göre benimki cok kisa geliyor bana ufff

o mesafenin açılması dudaklar kalınsa güzel durur herhalde ya yanlışsam düzeltin. dudaklar inceyse bi de burun-dudak arası açılırsa inceliği hepten göze batmaz mı?

Benimde en çok korktuğum oydu, ilk zamanlar kendimi çok kötü hissediyordum, zamanla kesinlikle geçiyor. Demet Sağıroğlu'nu genel olarak beğenmeme rağmen bu dudak ve burun arası mesafesi geniş olduğu için itici bulmaya başlamıştım, onun gibi olurum diye çok korkuyordum.

benim burnumla dudağımın arasındaki mesafe azdır ve ben buna sinir olurum inşallah ameliyat olduğumda da o mesafe artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…