HEMŞOMMMMMMMMMM KENDİMİ ÖNDEN DOMUZ GİBİ HİSSEDİYORUM CANIM.DELİKLERİM ÇOK BELLİ GİBİ(YA DA ALIŞMADIĞIMIZ İÇİNMİ ACABA.bİLGE BEY BENİM BURNUMU DARALTMADI,ÇOK GENİŞ DEĞİLDİ ÖN KISIMDAN SARKAN ETİ TOPARLADI.DELİKLERİME DE HİÇ DOKUNMAMIŞ.ÖNCEDEN İKİ DELİK ARASINDA SARKAN ET OLDUĞU İÇİN DELİKLER GÖZÜKMÜYORDU.ŞİMDİ O KISIM TOPARLANINCA DELİKLER GÖZÜKÜYO.ACABA BİRAZ KÜÇÜLTSEMİYDİ DELİKLERİ DİYORUM!!!
fıstıgım üzülme benim kuznein burnunda seninki gibi hatta ben çok benzetiyoprum ikinizin burnunu onun son hali yıkılıyo:)msn ye gel hemen atayım sana:)hadii fındık:)
Bende yazayım benimde başlarda o mesafe çok uzundu.Burnumun ucu çok yapaydı ama şimdi doğallaştı.Fakat şunuda söyleyim eski halime göre burnumla dudağım arasındaki mesafe baya arttı tabi.Fakat çok güzel oldu benim böyle :) Yani o mesafe eski halinizle aynı olmayacaktır sanırım.
Kızlar şişler indikçe burunla dudak arasındaki mesafe azalıyor mu yoksa kendini bırkaıp iyice genişlio mu?
Bende yazayım benimde başlarda o mesafe çok uzundu.Burnumun ucu çok yapaydı ama şimdi doğallaştı.Fakat şunuda söyleyim eski halime göre burnumla dudağım arasındaki mesafe baya arttı tabi.Fakat çok güzel oldu benim böyle :) Yani o mesafe eski halinizle aynı olmayacaktır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?