burunla dudak arası mesafe

Kızlar bugün bende bu konuyla alakalı yeni bi başlık açtım henüz yayınlanmadı.bu konu süprüz oldu valla görünce çok sevindim.aynı durumdan muzdaribim.yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum üst dudağım havaya kalkmış gibi duruyor.burun dudak arası mesafemde çok açıldı.ince dudaklı olduğum için hiiç hiç hoş durmuyor.düzelir ümidiyle bekliyorum ama iki aya düzelmesi gerekmiyor muydu?bu arada burun ucum hala sert ve şiş..

kizlar benimde bu aksam bandajlarim cikti.. ve sizinle ayni durumu yasiyorum..mesafe cok fazlaymis gibi geliyor, bu yuzden moralim bozuluyor..burdayi yorumlari okuyunca icim birazda olsa rahatladi..ins azalir bu mesafe:(

estetik olmadım ama düşünüyorum.
Okuduğum ve gözlemlediğim kadarıyla 3 ay hatta bu süre daha uzun olabilir o dediğiniz mesafe azalıyor.Başta "kalkık oh ne güzel oldu" diyenler sonradan üzülüyo şişlik indi mesafe azaldı diye.
Ben Emre İlhan'a fotolarımı göndermiştim.Normalde burnum sarkık değil hatta normal ama bana bayanların dudak ve burun arasındaki mesafenin 93 ve üzeri olması gerektiğini belirtmişti.Yani burnumun biraz kaldırılması gerekiyormuş.Aslında kalkıklık yani o dediğiniz mesafe güzel bi'şey :34: diye düşünüyorum.Tabi her kişiye bu yakışır demekte olmaz ama genel olarak bayanlara uyan bu :64:

ben de aynı konudan dertliyim :(( benim henüz 8. günüm ama o aradaki mesafe inanılmaz rahatsz etti beni. burnumun kalkıklığı iyi onla bi sorunum yok da dudakla arası uzun. bu ne zamana düzelir ki acaba??

Benım sorunum da tam tersi:50: 3 hafta oldu ben amelıyat olalı, kalkık bir burun ıstemıyordum, doktorum zaten kalkık burun yapmıyorum demıstı, ama şu ankı kalkıklıgındanda memnunum acıkcası,hiç oyle domuz gıbı durmuyor cok hafıf kalkık duruyor, eskıden burunla dudak mesafem azdı, şimdi korkuyorum zamanla o mesafe azalıp burnum düşecek dıye:44: ne kadar sürede inme oluyor acaba... benım burnum alçıdan cıktıgında da cok kalkık degıldı, doktor alçı çıkınca kalkıklıktan korkma, o çok ınecek demıstı, ama cok ınmedı, zaten cok kalkık da degıldı, şimdi ben burun ucum düşer mı dıye korkarak sordugumda da yok artık düşmez dıyor, bılemedım...

kızlar bugün amelliyat olalı tam 5.gün oldu. biliyorum çok erken ama burnum ile dudağım arasındaki mesafe inanılmaz fazla geldi bana.ve moralman çökmüş durumdayım.. sizce bu mesafe azalırmı ve azalırsa kaç günde azalır? yoksa hep böölemi kalacak lütfeeen yarım:(:(:(

kızlar bugün amelliyat olalı tam 5.gün oldu. biliyorum çok erken ama burnum ile dudağım arasındaki mesafe inanılmaz fazla geldi bana.ve moralman çökmüş durumdayım.. sizce bu mesafe azalırmı ve azalırsa kaç günde azalır? yoksa hep böölemi kalacak lütfeeen yarım:(:(:(

perdogan bu gun seni takip etmekten kendimde komplex oldum yani:))) hic burun-dudak arasi mesafeyi aklima takmamistim seni okuduktan sonra bunalima soktun kiz beni:)))))))))

zamanla duzelıyor canım burunla dudak arası sış oldugu ucun sana mesafe artmıs gıbı gelıyor hatta ust dudagın bıle o şişlikten dolayı daha kucuk gorunur ama dudagında ıfadende zamanla oturacak sabırlı olmalısın

zamanla duzelıyor canım burunla dudak arası sış oldugu ucun sana mesafe artmıs gıbı gelıyor hatta ust dudagın bıle o şişlikten dolayı daha kucuk gorunur ama dudagında ıfadende zamanla oturacak sabırlı olmalısın

konuyu ben acmamistim ama genede tsk ederim sana cnm:)sonucta guzel bi haber:76:

perdogan bu gun seni takip etmekten kendimde komplex oldum yani:))) hic burun-dudak arasi mesafeyi aklima takmamistim seni okuduktan sonra bunalima soktun kiz beni:)))))))))

canım ama napiim yaaa:) walla ben hala tatmin olamıyorum...çok korkuyorum öyle kalacak diye yemin ederim..birazdan gidiyorum doktora temizlik için..bakalım ona da soriim ne dicek:(

canım ama napiim yaaa:) walla ben hala tatmin olamıyorum...çok korkuyorum öyle kalacak diye yemin ederim..birazdan gidiyorum doktora temizlik için..bakalım ona da soriim ne dicek:(

noldu doktor bsy dedi mi? bu arada nasil oldun??

ameliyattan bi süre sonra orda acayip bi şişlik oluyo. maymuna dönüyor insan ama zamanla geçiyor. aradaki mesafe biraz arttığı için dudakların daha çok öne çıkıyor. bana dudaklarına silikon mu yaptırdın diyorlar yaptırmadım ama daha çok ortaya çıktılar ben memnunum şuan...

burunla dudak arası mesafe cok boş yani fazla gorununce bi tuhaf oluyo sanki ağız yapısında da sorun varmış gibi,ama sonrasında ameliyattan sonra yanı bı sure sonra normal sevıyeye oturuyomuş diye duydum

azalıyor hemde nerdeyse yarı yarıya :) ben şok gecirmiştim o boşluğu görünce.. Hatta ilk 3 gün operasyon olurum heralde diye aklımdan geciyodu.. şimdi çok güzel oldu .. şişlerden öyle oluyo cnm :) cok uzun ve şekilsiz duruyo

kime ameliyat oldunuz acaba

Back
X