- 4 Haziran 2010
- 108
- 0
- 621
o mesafenin açılması dudaklar kalınsa güzel durur herhalde ya yanlışsam düzeltin. dudaklar inceyse bi de burun-dudak arası açılırsa inceliği hepten göze batmaz mı?
haklısın ama bende doktorlar onu ayarlıyordur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o mesafenin açılması dudaklar kalınsa güzel durur herhalde ya yanlışsam düzeltin. dudaklar inceyse bi de burun-dudak arası açılırsa inceliği hepten göze batmaz mı?
kızlar bugün amelliyat olalı tam 5.gün oldu. biliyorum çok erken ama burnum ile dudağım arasındaki mesafe inanılmaz fazla geldi bana.ve moralman çökmüş durumdayım.. sizce bu mesafe azalırmı ve azalırsa kaç günde azalır? yoksa hep böölemi kalacak lütfeeen yarım![]()
o mesafe azalıyor, dert ettiğiniz tek şey bu olsun.
zamanla duzelıyor canım burunla dudak arası sış oldugu ucun sana mesafe artmıs gıbı gelıyor hatta ust dudagın bıle o şişlikten dolayı daha kucuk gorunur ama dudagında ıfadende zamanla oturacak sabırlı olmalısın
perdogan bu gun seni takip etmekten kendimde komplex oldum yani:))) hic burun-dudak arasi mesafeyi aklima takmamistim seni okuduktan sonra bunalima soktun kiz beni:)))))))))
canım ama napiim yaaa:) walla ben hala tatmin olamıyorum...çok korkuyorum öyle kalacak diye yemin ederim..birazdan gidiyorum doktora temizlik için..bakalım ona da soriim ne dicek![]()
azalıyor hemde nerdeyse yarı yarıya :) ben şok gecirmiştim o boşluğu görünce.. Hatta ilk 3 gün operasyon olurum heralde diye aklımdan geciyodu.. şimdi çok güzel oldu .. şişlerden öyle oluyo cnm :) cok uzun ve şekilsiz duruyo