burunucuma bakarmisiniz :(

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
Kizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
bu duzelirmi ya da nasil duzelecekki boyle burun ucu yada bilgisi olan varmi kafayi yicem

Eklentiler

• 20140831_174605-2.webp
    20140831_174605-2.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 835
burnumu ayiran o bolum yok gibi durması burun ucunun şişlğinden kaynaklarnıyor. düzelmesi için cok erken. 3 ay da ancak iner burun ucu. oturması ise 6 ay ve 1 seneyi buluyor. endişelenmene gerek yok canım

Biliyorum kizlar ucu top gibi sis olmasindan o gececek, ucuda tas gibi zaten odem hepsi buraya kadar okeyde
o kadar album gezdim ucu böyle iceri gocmus bi burun gormedim hatali bi islemden nebileyim bi hesap hatasindan kaynaklanan bi anormallik olmasindan korkuyorum sis inince ice gomulen kisim (columella) asagimi sarkacak bide sadece ucu sarkarsa daha beter olur ya :(((

Anorexia o kismin olmamasi cok tuhaf duruyor ama sen baska birinde gorsunmu kolumellasi gorunmeyen
Biliyorum kizlar ucu top gibi sis olmasindan o gececek, ucuda tas gibi zaten odem hepsi buraya kadar okeyde
o kadar album gezdim ucu böyle iceri gocmus bi burun gormedim hatali bi islemden nebileyim bi hesap hatasindan kaynaklanan bi anormallik olmasindan korkuyorum sis inince ice gomulen kisim (columella) asagimi sarkacak bide sadece ucu sarkarsa daha beter olur ya :KK43:((
ucu sarkmayacak, ucunun şişliği inecek, columellada öyle duracak. ucuunun şişliği inice columella bombeli duracak dışa doğru. meraklanma cnm

Kizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
bu duzelirmi ya da nasil duzelecekki boyle burun ucu yada bilgisi olan varmi kafayi yicem
Canım suan burun ucun bariz bir şekilde şiş o yüzden öyle duruyor merak etme inecek

Anorexia o kismin olmamasi cok tuhaf duruyor ama sen baska birinde gorsunmu kolumellasi gorunmeyen
Canim onden bakinca tamamen gorunmeyen burunlar var guzel duruyor ben daha cok begeniyorum. Nedense ameliyat olduktan sonra dikkat etmeye basladim kolumellaya dikkat etmeye. Megersem oyle begeniyomusum ben. Ameliyattan once hep kemer kismina kemige dikkat ederdim cunku problemim kemerdi o yuzden baska yerlere dikkat etmemisim.

Canim onden bakinca tamamen gorunmeyen burunlar var guzel duruyor ben daha cok begeniyorum. Nedense ameliyat olduktan sonra dikkat etmeye basladim kolumellaya dikkat etmeye. Megersem oyle begeniyomusum ben. Ameliyattan once hep kemer kismina kemige dikkat ederdim cunku problemim kemerdi o yuzden baska yerlere dikkat etmemisim.
Gercekten oyle oluyor asil takintin neyse ona yoneliyorsun sanki gerisi zatwn olurmus gibi geliyor ama isin aslı öyle değilmiş

daha çok yenisin, sabır sabır sabır canım, benim dört ayı geçti ameliyat olalı, hala o bahsettiğin kısım aynı, şişliklerim de hala çok fazla, ben de şişlikler geçince geçeceğini umuyorum,

Düzeldi mi bu durum

Herkes şiş demiş bence bekleyin bi kaç ay ödem anca iner sonra dan sonradan belli olur o ameliyat hatası mı yoksa ödem mi belli olur ama şimdiden telaş etme biraz zaman ver. İşte estetiğin de böyle psikolojik dönemleri oluyor.. biraz bekle bence geçmiş olsun

Geçtimi bilgi verin benimde böyle

Düzeldimi yoksa retracte kolemella

Back
X