- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Anorexia o kismin olmamasi cok tuhaf duruyor ama sen baska birinde gorsunmu kolumellasi gorunmeyen
ucu sarkmayacak, ucunun şişliği inecek, columellada öyle duracak. ucuunun şişliği inice columella bombeli duracak dışa doğru. meraklanma cnmBiliyorum kizlar ucu top gibi sis olmasindan o gececek, ucuda tas gibi zaten odem hepsi buraya kadar okeyde
o kadar album gezdim ucu böyle iceri gocmus bi burun gormedim hatali bi islemden nebileyim bi hesap hatasindan kaynaklanan bi anormallik olmasindan korkuyorum sis inince ice gomulen kisim (columella) asagimi sarkacak bide sadece ucu sarkarsa daha beter olur ya((
Canım suan burun ucun bariz bir şekilde şiş o yüzden öyle duruyor merak etme inecekKizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
bu duzelirmi ya da nasil duzelecekki boyle burun ucu yada bilgisi olan varmi kafayi yicem
Canim onden bakinca tamamen gorunmeyen burunlar var guzel duruyor ben daha cok begeniyorum. Nedense ameliyat olduktan sonra dikkat etmeye basladim kolumellaya dikkat etmeye. Megersem oyle begeniyomusum ben. Ameliyattan once hep kemer kismina kemige dikkat ederdim cunku problemim kemerdi o yuzden baska yerlere dikkat etmemisim.Anorexia o kismin olmamasi cok tuhaf duruyor ama sen baska birinde gorsunmu kolumellasi gorunmeyen
Ayyy cok guzel anlatmissin gozumde canlandi resmen teşekkür ederimucu sarkmayacak, ucunun şişliği inecek, columellada öyle duracak. ucuunun şişliği inice columella bombeli duracak dışa doğru. meraklanma cnm
Gercekten oyle oluyor asil takintin neyse ona yoneliyorsun sanki gerisi zatwn olurmus gibi geliyor ama isin aslı öyle değilmişCanim onden bakinca tamamen gorunmeyen burunlar var guzel duruyor ben daha cok begeniyorum. Nedense ameliyat olduktan sonra dikkat etmeye basladim kolumellaya dikkat etmeye. Megersem oyle begeniyomusum ben. Ameliyattan once hep kemer kismina kemige dikkat ederdim cunku problemim kemerdi o yuzden baska yerlere dikkat etmemisim.
Kizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
bu duzelirmi ya da nasil duzelecekki boyle burun ucu yada bilgisi olan varmi kafayi yicem
Düzeldi mi bu durumKizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
Herkes şiş demiş bence bekleyin bi kaç ay ödem anca iner sonra dan sonradan belli olur o ameliyat hatası mı yoksa ödem mi belli olur ama şimdiden telaş etme biraz zaman ver. İşte estetiğin de böyle psikolojik dönemleri oluyor.. biraz bekle bence geçmiş olsunKizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
Geçtimi bilgi verin benimde böyleKizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
Düzeldimi yoksa retracte kolemellaKizlar yarin tam iki hafta olcak burun ucum neden boyle yani alttan ice çökmüş gibi duruyor buda bence cok itici duz baktigimda burnumu ayiran o bolum yok gibi duruyor offf hictr boyle sorunu olan birine denk gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?