En düşük deviri 600 devir onda sıkıyorumMakinanızın sıkma devriyle alakalı olabilir. 600 VEYA 800 devir ayarında sıkma yaptığınızda da durum aynı oluyorsa birşey diyemeyeceğim.Benim makinamda bosch ve öyle bir sorunum yok.
En düşük deviri 600 devir onda sıkıyorum
Bir de o kadar eskiyiyor ki camasırları anlatamam(
Evet canım 600 de bu sekilde cıkıyor600 devirde kırışık mi çıkıyor ?
Ben şuana kadar 1000 devirin altına hiç düşmedim hatta hep 1200 de sıkar makine.
Ona ragmen öyle aşılmaz bir kırışıklık yok.
Kurutma yaptıktan sonra da kırışıklık açma kullanıyorum çok güzel oluyor.
Electrolux makinem.
Bosch un homeprofessionel serisinde bu sıkıntı olmaz. Yeni makine mi alacaksınız?
Evet canım 600 de bu sekilde cıkıyor
Yeni makine alacağız ama kararsız kaldım ve de cok para verip yıne memnun kalmamaktan korkuyorum
Kullandıgım model bosch un en pahalı modellerindendiBütçe ne kadar
Kurutmalı mi alacaksın sade mi :)
Homeprofessionel i bir yakınınızdan mi duydunuz600 devirde kırışık mi çıkıyor ?
Ben şuana kadar 1000 devirin altına hiç düşmedim hatta hep 1200 de sıkar makine.
Ona ragmen öyle aşılmaz bir kırışıklık yok.
Kurutma yaptıktan sonra da kırışıklık açma kullanıyorum çok güzel oluyor.
Electrolux makinem.
Bosch un homeprofessionel serisinde bu sıkıntı olmaz. Yeni makine mi alacaksınız?
Tesekkur ederimYok kimseden duymadım. Çamaşır makinesi alırken çok araştırmıştım, bir makinede olması gerekenler nelerdir ve cm de hangi markalar alınır öğrendim :)
İstanbulda yaşıyorsanız servis sıkıntısı cekmeyeceginiz markalar AEG ve Electrolux.
Miele zaten tereddütsüz alınabilecek bir marka.
Ancak pahalı. Yeni modelleri de eskisi kadar sağlam değil.
Bütçeniz çok iyi.
Eww1697mdw electrolux
AEG L 87695 WD
İkisini de öneririm.
eceezgi
Bosh güzel fakat bu iki markaya kıyasla ayni muadilde olmasına rağmen daha pahalı.
Tesekkur ederim
Modeli ne acaba? Ben de bugün yarın bosch almayı düşünüyorum daSanırım modeli aynı makinamizin.6 yil önce Bosch aldık ve en düşük derecede yikasam da kırış kırış çamaşırlar annem arçelik kullanıyor çok özellikli de değil ama hiç kiristirmiyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Siz ne almaya karar verdiniz?
ben makınayı değiştirdim canımModeli ne acaba? Ben de bugün yarın bosch almayı düşünüyorum da
Kızlar merhaba,
Yakşalık 5-6 yıl önce aldığım bosch marka çamaşır makinamdan hiç memnun değilim.
Çamaşırları inanılmaz az su ile yıkıyordu, servis çağırarak su girişini biraz daha açtırdık.
İlk zamanlarda çamaşırlarımın arasında top top deterjan kalıntıları oluyordu. su girişini açtırınca bu durum düzeldi.
Çamaşırlarım o kadar burusuk cıkıyor ki, sanki butun camasırları elımızle alıp sıkmısız ve o sekılde kurumaya bırakmısız gibi çıkıyor makınadan
inanın bir atleti dahi ütülemem 5 dakıkamı falan alıyor
nevresımlerımin üzerinde yuzlerce kırısıklık oluyor ütü ile acmak ıcın resmen savasıyorum
temız yıkamasında bır problem yok ancak bu kırısıklıktan nefret edıyorum
inanın kazaklarımı bıle utuluyorum hırkalarımı da
annemın camasır makınası arcalık ve dümdüz cıkartıyor kesınlıkle tek bır tane kırısıklık izi bile olmuyor camasırların ustunde ama modeli eskide kaldı
bana önerebileceğiniz çamasır makınası var mı
deiğim gbi en önemlisi benim için burusuk cıkarmaması
ben de aynı ürünü kullanıyorum :)Ben kurutmalı lg çamaşır makinesi kullanıyorum, benim size asıl önerim ütü olacak atleti bile ütülemeniz cok zaman alıyorsa.
Tefal buhar kazanlı ütü tavsiye ederim, ütü sürelerim çok kısaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?