8 88li Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 1.580 2.446 133 3 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eceezgi #21 eceezgi .!.: ben makınayı değiştirdim canım bosch u attım çöpe gtti deli ettı benı resmen :) arcelık aldım suanda memnunum 8103 YCMS Aldım Genişletmek için tıkla... 2. El satsaydiniz bari. Üzüldüm attığınıza. Hayırlı olsun yeni makina. İnşallah sorun çıkarmaz bu :)
eceezgi .!.: ben makınayı değiştirdim canım bosch u attım çöpe gtti deli ettı benı resmen :) arcelık aldım suanda memnunum 8103 YCMS Aldım Genişletmek için tıkla... 2. El satsaydiniz bari. Üzüldüm attığınıza. Hayırlı olsun yeni makina. İnşallah sorun çıkarmaz bu :)
eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.689 398 3 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eceezgi #22 88li .!.: 2. El satsaydiniz bari. Üzüldüm attığınıza. Hayırlı olsun yeni makina. İnşallah sorun çıkarmaz bu :) Genişletmek için tıkla... attım derken sattım yani:))) evden cıkardım anlamında dedim sımdılık sorun yok bakalım :)
88li .!.: 2. El satsaydiniz bari. Üzüldüm attığınıza. Hayırlı olsun yeni makina. İnşallah sorun çıkarmaz bu :) Genişletmek için tıkla... attım derken sattım yani:))) evden cıkardım anlamında dedim sımdılık sorun yok bakalım :)