Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ilaç regl ve doğum sonrası ağrıyı kesmek için doktor tavsiyesi olmadan kullanilmayn bir ilaç yan etkileri çok fazla neden bir doktora danışmadan kullanıyorsunuz bir tek bu ilaç için değil herhangi bir nedenle bile kullanmayinMrb arkaslar..1 haftadır karnım ve midem tarafında dolanan bir ağrı var bazen kramp gıbı gelip geçiyor beni çok rahatsız ediyor. Buscopan ilaç kullanıyorum ınt de 3 4 tane dışında kullanılmamalıdır dıyor. Bitene kadar içinizde kullanan var mı? Tşkler
doktora gidin, eşimin apandist ameliyat süreci böyle başlamıştı. Geçmiş olsun.Mrb arkaslar..1 haftadır karnım ve midem tarafında dolanan bir ağrı var bazen kramp gıbı gelip geçiyor beni çok rahatsız ediyor. Buscopan ilaç kullanıyorum ınt de 3 4 tane dışında kullanılmamalıdır dıyor. Bitene kadar içinizde kullanan var mı? Tşkler
buscopanı daha çok regl ağrısı için kullanırlar- hiç kullanmadım amaMrb arkaslar..1 haftadır karnım ve midem tarafında dolanan bir ağrı var bazen kramp gıbı gelip geçiyor beni çok rahatsız ediyor. Buscopan ilaç kullanıyorum ınt de 3 4 tane dışında kullanılmamalıdır dıyor. Bitene kadar içinizde kullanan var mı? Tşkler
Açıkçası randevu alıp gıdecektım o ağrıyla dr a gıtmeye gozum kesmemişti. Bi onerıyle kullandım faydasını da gordum rahatlattı ama ınt de gorunce yazıyı merak ettım. Tşk ederımGecmis olsun ama doktora gitmeyi neden dusunmediniz?? Buscopan plus adet sancimda kullanıyorum ve dr um agir hap diye uyarmisti.
Tşk ederim. İshal ve kabızlık yok tuvalet şikayeti yok ama gobek deliğimin ustunde ozellıkle hareket ederken hıssedıyorum oraya bastırınca acıyor bazen kramp gıbı dolanıyor ama mide mi karın ağrısı mı ayırtedemıyırum. Bu ılaç şimdilik rahatlattı beni gözümü açtı. Çok tşklerbuscopanı daha çok regl ağrısı için kullanırlar- hiç kullanmadım ama
her türlü karın ağrısına kullanılıyor mu emin değilim
hadi kullanılsa da
sizinki safra ya da ülser vs. de olabilir (başka ishal vs demediğiniz için enterit değildir herhalde)
ateş var mı?
gidin bir görünün 1 haftada geçmeyen ağrı normal bişey değil
önceden tanınız olan bir şeyiniz var mı?
Tşk ederım1 haftadır suren ağrı icin dr'a gitmeyi düşündünüz mü? Adı üstünde ağrı kesici, kas gevşetici gecmirmiyorsa bir sorun var demektir.
İhmal etmeyin, belki erken tanı ve tedaviyle kolaylikla iyilesebilecekken, sureci uzatıyor olacaksiniz
Mrb onceden tanı yok. Ilaç rahatlattı. Hani aşırı acıkınca hisdettığınz ağrı olur ya oyle oluyor bır de sankı gaz sıkışması ya da buyuk abdeste sıkıştığınzdaki hissedılene benzer bırşey. Tşk ederımbuscopanı daha çok regl ağrısı için kullanırlar- hiç kullanmadım ama
her türlü karın ağrısına kullanılıyor mu emin değilim
hadi kullanılsa da
sizinki safra ya da ülser vs. de olabilir (başka ishal vs demediğiniz için enterit değildir herhalde)
ateş var mı?
gidin bir görünün 1 haftada geçmeyen ağrı normal bişey değil
önceden tanınız olan bir şeyiniz var mı?
Eğer devam edrse gıdeceğm tşk ederımGecmis olsun ama doktora gitmeyi neden dusunmediniz?? Buscopan plus adet sancimda kullanıyorum ve dr um agir hap diye uyarmisti.
Tşk ederım gıdeceğmdoktora gitsenize.
buscopan ağrıyı acıyı kesmez kasları gevşettiği için ağrıyı hissetmezsiniz sizi iyileştirmez yani.
Tşk ederım. Ilaç rahatlattı ama tam geçmedi gıtmem gerekıyor tşk ederımO ilaç regl ve doğum sonrası ağrıyı kesmek için doktor tavsiyesi olmadan kullanilmayn bir ilaç yan etkileri çok fazla neden bir doktora danışmadan kullanıyorsunuz bir tek bu ilaç için değil herhangi bir nedenle bile kullanmayin
Tşk ederım. Ilaç rahatlattı ama tam geçmedi gıtmem gerekıyor tşk ederımO ilaç regl ve doğum sonrası ağrıyı kesmek için doktor tavsiyesi olmadan kullanilmayn bir ilaç yan etkileri çok fazla neden bir doktora danışmadan kullanıyorsunuz bir tek bu ilaç için değil herhangi bir nedenle bile kullanmayin
Tşk ederımdoktora gidin, eşimin apandist ameliyat süreci böyle başlamıştı. Geçmiş olsun.
Tedavi amacli degil bu hap. Agri kesici gibi düşünün. Dr a gitmeniz şart bu durumda .Açıkçası randevu alıp gıdecektım o ağrıyla dr a gıtmeye gozum kesmemişti. Bi onerıyle kullandım faydasını da gordum rahatlattı ama ınt de gorunce yazıyı merak ettım. Tşk ederım
Tedavi amacli degil bu hap. Agri kesici gibi düşünün. Dr a gitmeniz şart bu durumda .
.