Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Buse Naz'ımızın Mürdüm&Beyaz Odası ...

renk karmaşası varmış gibi geldi..iyi günlerde kullansın inşallah

güle güle uyusun sağlıkla büyüsün içinde bebeğin çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın

yatak başlığına bayıldım. güle güle kullansın ama keşke duvar kağıdı daha sade olsaymış yatak örtüsüyle çok karışık gibi geldi bana. tabi benim fikrim ama böylede güzel iyi günlerde kullansın

çocuk olsam da böyle bir odam olsa dedim
muhteşem olmuş güle güle kullansın

bence duvar kağıdı pastel renklerde kendinden desenli yatak örtüsü de düz renk olmalıydı, ama belki de kendi istemiştir. bunlar değişebilecek şeyler, mobilyanızı beğendim, güle güle uyusun

mobilyası güzel ama genel olarak oda kombini beğenmedim...her şey karışık renkli canım...Bizde yaptırıyoruz bakalım 1 aya kadar gelecekk :)

bence duvar kağıdı pastel renklerde kendinden desenli yatak örtüsü de düz renk olmalıydı, ama belki de kendi istemiştir. bunlar değişebilecek şeyler, mobilyanızı beğendim, güle güle uyusun

şimdi şöyle bi açıklama yapmalıyım sanırım ...

kızım daha 3 yaşında... doğduğundan beri beşiğini kullanmak istemedi hiç bizde bi oda alalım heveslenirde kendi yatağında yatar diye düşündük ve yaşından büyüklere daha uygun bi oda aldık sonuçta bu tür masraflar tekrar tekrar yapılması zor şeyler ... en azından bizim ailemiz açısından ... duvar kağıdını odasının mobilyasını seçmeden seçmiştikki ben hala çok beğeniyorum ... çok cıvıl cıvıl yaşına uyuyor bence çocuk sonuçta hareketli şeyleri daha fazla seviyor yatak örtüsü sanırım 17 yaşına geldiğinde falan english home dan düz bişiler alırım kızıma... ama şimdilik sadelik ne onun hoşuna gider ne benim ... bizce kızım için neşeli bi yaşam alanı oldu ........ çok teşekkür ederim yorumlarınız için

odanız çok güzel olmuş inşallah kızınız odasında mışıl mışıl uyur güzel oyunlar oynar... Odanızı nerden aldınız acaba

çok güzel olmuş canım. allah nazarlardan saklasın. güle güle kullansın buse naz
yalnız; duvar kağıdını beğenmedim, odaya uyumsuz olmuş gibi canım.
yatak örtüsüde biliyorum barbili marbili şeyleri seviyor çocuklar ama açık renkli beyaz yada mor bir nevresim olsaydı çok daha şık dururdu. ama genelde çok hoş. benim kızımda daha 2 yaşında büyüyünce bizde yapıcağız ona süslü oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…