• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buspon kullananlar

Cakil35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
48
Merhaba yaygın anksiyete bozukluğu için buspon kullananlar bilgi verebilir mi? Size iyi geldi mi? Ne kadar sürede etkisini gördünüz?

Sizde fiziksel olarak ne belirtileri oluyor
Bende anksiyete panik atak depresyon var kalp çarpıntısı iç daralması boğuluyorum mutsuzluk hayattan zevk alamama titreme yerinde duramama huzursuzluk aklına gelebilecek herşey sizde ne var

Bende panik atak yaşıyorum. Özellikle dışarı çıkınca kafada basınç sersemlik gibi başlıyor iç daralması aldığım nefes yetmiyormuş hissi mutsuzluk zevk alamama huzursuzluk bende de var. Bir de sürekli vücuduma kafayı takmış durumdayım

Bende panik atak yaşıyorum. Özellikle dışarı çıkınca kafada basınç sersemlik gibi başlıyor iç daralması aldığım nefes yetmiyormuş hissi mutsuzluk zevk alamama huzursuzluk bende de var. Bir de sürekli vücuduma kafayı takmış durumdayım
İlac nezamndır kullanoyorusun

Anksiyete ve saçma düşünceler için ana ilacımın yanına reçete etti
Busponu sorduğunuz için kullanıyorsunuz zannettim

Hmm karıştı ozamn kusura bakmayın nezamndır var bu hastalık sizde peki ilaç neden kullanmıyorsun özel değilse
İlacın fayda verdiğini pek düşünmüyorum bir de ilaçlara karşı fazlaca korku mu diyeyim kelime bulamadım ama taraftar değilim fayda görenler muhakkak olmuştur ama ben düşünmüyorum

İlacın fayda verdiğini pek düşünmüyorum bir de ilaçlara karşı fazlaca korku mu diyeyim kelime bulamadım ama taraftar değilim fayda görenler muhakkak olmuştur ama ben düşünmüyorum
Anladım depresyon halinde neler yaşıyorsun peki ne gibi düşüncelerin oluyor

Back
X