Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum aydır iyi gibiyidim ama bu ara yopun bi depresyon vurdu bana siz ne için kullanıyorsunuzCanım buspon kullandınmı nasıl geldi
Sizde fiziksel olarak ne belirtileri oluyorBen kullanıyorum aydır iyi gibiyidim ama bu ara yopun bi depresyon vurdu bana siz ne için kullanıyorsunuz
Bende anksiyete panik atak depresyon var kalp çarpıntısı iç daralması boğuluyorum mutsuzluk hayattan zevk alamama titreme yerinde duramama huzursuzluk aklına gelebilecek herşey sizde ne varSizde fiziksel olarak ne belirtileri oluyor
Anksiyete ve saçma düşünceler için ana ilacımın yanına reçete ettiBen kullanıyorum aydır iyi gibiyidim ama bu ara yopun bi depresyon vurdu bana siz ne için kullanıyorsunuz
İlac nezamndır kullanoyorusunBende panik atak yaşıyorum. Özellikle dışarı çıkınca kafada basınç sersemlik gibi başlıyor iç daralması aldığım nefes yetmiyormuş hissi mutsuzluk zevk alamama huzursuzluk bende de var. Bir de sürekli vücuduma kafayı takmış durumdayım
İlaç kullanmıyorumİlac nezamndır kullanoyorusun
Bende panik atak yaşıyorum. Özellikle dışarı çıkınca kafada basınç sersemlik gibi başlıyor iç daralması aldığım nefes yetmiyormuş hissi mutsuzluk zevk alamama huzursuzluk bende de var. Bir de sürekli vücuduma kafayı takmış durumdayım
Busponu sorduğunuz için kullanıyorsunuz zannettimAnksiyete ve saçma düşünceler için ana ilacımın yanına reçete etti
Ben ilacı sormadım başka arkadaş sordu sanırım ben sizde ki fiziksel belirtileri sordumBusponu sorduğunuz için kullanıyorsunuz zannettim
Hmm karıştı ozamn kusura bakmayın nezamndır var bu hastalık sizde peki ilaç neden kullanmıyorsun özel değilseBen ilacı sormadım başka arkadaş sordu sanırım ben sizde ki fiziksel belirtileri sordum
İlacın fayda verdiğini pek düşünmüyorum bir de ilaçlara karşı fazlaca korku mu diyeyim kelime bulamadım ama taraftar değilim fayda görenler muhakkak olmuştur ama ben düşünmüyorumHmm karıştı ozamn kusura bakmayın nezamndır var bu hastalık sizde peki ilaç neden kullanmıyorsun özel değilse
Anladım depresyon halinde neler yaşıyorsun peki ne gibi düşüncelerin oluyorİlacın fayda verdiğini pek düşünmüyorum bir de ilaçlara karşı fazlaca korku mu diyeyim kelime bulamadım ama taraftar değilim fayda görenler muhakkak olmuştur ama ben düşünmüyorum