Geçmiş olsun büşracım herşeyin çook güzellll
Iyi günlerde,mutlulukla kullan damat bohcalarimiz aynı:)
ben tam atlıcaktım senin blogun var diye yazmışsın zatenhepsine bayıldım daha ne olsun bir sürü çeyizin var maşallah
blogunda bahsettiğin pasajı anlamadım bende sormak istemiştim uygun dediğini hatırlıyorum neler var oralarda biraz anlatır mısın ?
Teşekkür ederim bebişim
Blogda pasajdan degil de İstoçtan bahsettim ben, İstoç Toptancılar Çarşısı. Bir çok firmaya burdan toptan gidiyor mallar. Bazı büyük mağazalar perakende vermiyor, bazıları veriyor. Aradığın herşeyi bulabileceğin bir yer. Adacık adacık baya büyük bir yer...
Eğer Bağcılar - İkitelli taraflarına yakın oturuyorsan gelip gezebilirsinEğer istersen bende gezdirebilirim seni bi gün mağazaları görmüş olursun
Resmi de şöyle, ne kadar büyük bir yer değil mi ?
Eki Görüntüle 787339
ağzım açık kaldı gerçektende çok büyükmüş ben çok uzağım oraya anadolu yakasındayım ama birgün olurda gelirsem mutlaka burdan önce haber veririm sen gezdirirsin merak ettim şimdi yafiyatlarda haliyle uygundur
topiğin hayırlı olsun canım aşkla kullan hepside çok şeker
öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan :) kahvaltı takımı ve bornoz takımını nerden ve ne kadara aldınn :)) merak ettimm
Fiyatlar uygunu da var uygun olmayanı da
Teşekkür ederim canım :2: çeyizlerim içinde teşekkür ederimgeçmiş olsun ,hayırlı olsun çeyizlerin ,mutlu günlerde kullanırsın inşallah...
uygun olanlarından illaki ekmek bişeyler çıkar bize
Teşekkür ederim canım, seninkinin yanından bile geçemezcanım topiğin hayırlı olsun. çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan
Teşekkürlergüle güle aşkla ve huzurla kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?