Büşra'nın Çeyizi

Nişan heyecanını,çeyiz alışverişini beğenerek takip etmiştim.Evlendiğini nasıl görmedim bilmiyorum :)
Evin çok güzel olmuş Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah
Gelinlikle fotoğraflarını da bekliyoruz

Benimki parlak su bazlı olanından sanırım canım altına saten alçı yapılınca pürüzsüz oluyor

çok tatlı bir eviniz var güle güle sağlıcakla oturun inşallah rabbim agzınızın tadını bozmasın

Hayalimdeki mutfak tek kelime güzel günlerde kullan canım hep mutlu ol hep sev hep Sevil

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimki parlak su bazlı olanından sanırım canım altına saten alçı yapılınca pürüzsüz oluyor

bende evimi krem tonlarında su bazlı boya aldık cnm üzerine grimsi sedef gidilecek inşallah güzel olur bakalım :)

bu arada tatlım mutfagındaki o kupa askılıgını nerden aldını öğrene bilirmiyim. ( kupalarını asmış oldun siyah demir askıdan bahsediyorum cnm ) çook hoş ve tatlı birşey cnm

forumda gördüğüm en güzel ama aynı zamanda sadeve sıcak evlerden biri.güle güle oturun.mutluluklar...

İkeadan aldım canım teşekkür ederim

Çok güzel, huzur veren bir evin var maşallah. Ağız tadı ile oturun inşallah

maşallah çok güzel bir ev güle güle otur soruldu mu bilmiyorum ama fon perdeni nerden yaptırdın istanbuldaysan tabi?

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın inşallah herşeyden sağlık tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…