• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim :16:

Gülsan Adora 5 Lt Düdüklü

Eki Görüntüle 903628

Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım :16:

Braun MR530 Blender Seti

Eki Görüntüle 903629 Eki Görüntüle 903630

Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım :16:
Kullanıcı yorumlarına da dikkat ettim herkes çok memnunum demiş :8:

Bende seni ziyarate geldim kiii :52:
ve acar acmaz gördüm blender setini benimkinin aynısı :52: bende senin gibi düşünüyorum canım bu yeterli tabi birde mikser alıcam ben şuan arayıstayım :44:

Bende seni ziyarate geldim kiii :52:
ve acar acmaz gördüm blender setini benimkinin aynısı :52: bende senin gibi düşünüyorum canım bu yeterli tabi birde mikser alıcam ben şuan arayıstayım :44:

Hoşgeldin sefalar getirdin kuzum :29::13:

Blender seti çok güzel ve kaliteli canım iyiki bundan almışım diyorum şimdiden :32:

Mikser almicam ben başka bunun çırpıcısını kullanıcam :26: İlerde bozulursa belki :27:

Cnm düdüklü ve blenderi güle güle kullan.
Kırmızı sever biri olarak kulplarının çok güzel gözüktüğü söylemeden geçemicem:1:
Ama sanırım ben kendime düdüklü alamıcam yaaa çok korkuyorum ondan :50:

Cnm düdüklü ve blenderi güle güle kullan.
Kırmızı sever biri olarak kulplarının çok güzel gözüktüğü söylemeden geçemicem:1:
Ama sanırım ben kendime düdüklü alamıcam yaaa çok korkuyorum ondan :50:

Teşekkür ederim fıstık :54:

Diğer manuel düdüklüler beni de korkutuyo her an patlicak gibi hissediyorum :53:

Ama öyle değil tatlım :16: Kilitlendiği zaman alimallah bi tehlike oluşturmaz :34:

Arkadaşlar ben yemek takımımı aldım çok şükür...

Noble Life Pavillion Yemek Takımım karşınızda :16:
Çok istediğim bir modeldi. Bir kere oluyor dedim kıydım paraya aldım :17:

$Pavilion-90320134231641.webp
$20136121619_1668_45021_zoom.webp

2 adette nevresim takımı aldım. Akhome Krizantem modeli saten nevresim takımım :16:
$1 (1).webp

Akhome Dantel modeli ranforce nevresim takımım :16:
$dantel-pembe-21301.webp

Eki Görüntüle 908282
Eki Görüntüle 908284

2 adette nevresim takımı aldım. Akhome Krizantem modeli saten nevresim takımım :16:
Eki Görüntüle 908283

Eki Görüntüle 908285

çok beğendim kuzum ya yemek takını nereden ve ne kadara aldın acaba

Eki Görüntüle 908282
Eki Görüntüle 908284

Eki Görüntüle 908283

Eki Görüntüle 908285

Büşüm hepsi çok güzel, nevresimler harika :16:

Ama o yemek takımına bayıldım, ne kadar asil öyle, cidden kıydığın paraya değmiş :16:

Ben misafirliğe gelince bana bu asil takımları çıkarırsın di mi kuzu :56:

Ama o yemek takımına bayıldım, ne kadar asil öyle, cidden kıydığın paraya değmiş :16:

bebeğim senin adına çok sevindim ne güzel takım o öyle daha önce hiç görmemiştim bu modeli mutlulukla huzurla kullanın inşallah canım benimmm:16:

Teşekkür ederim Özlemim beğenmene çok sevindim :16:

Tabi ki sen yemeğe gelince en özel parçalarımla sunacağım sana :16:

bebeğim senin adına çok sevindim ne güzel takım o öyle daha önce hiç görmemiştim bu modeli mutlulukla huzurla kullanın inşallah canım benimmm:16:

Çok teşekkür ederim balım tinkerim :16:

Noble life daha çok yurtdışı satışı yapıyor Türkiye'de pek reklamları yok dolayısı ile insanlar pek bilmiyorlar bende çalıştığım işimden dolayı ballandım ve aldım :1::17:

Daha güzeli senin olsun insallah :54:

Back
X