cnm eğer ist da yaşıyorsan eminönün de kahveci mehmet efendinin sokağına gir nuans diye bir dukkan var pasta malzemeleri satıyor en çok çeşidi en uygun fiyata orda bulabilirsin eğer farklı bi şehirde isen int ten sipariş verebilirsin
kızlar bende evde cocuklara yapıyım dedım ama ustunun seker hamurunu beceremedım nasıl yapıyorsunuz kurabıye kısmı neysede susleme kısmını beceremedım seker erıttımmm amannnnn yapıs yapıs oldu yıkayana kadar canım cıktı ustelık kac gun suda bıraktıgım haldeeee aman yardım bana kızlarrrr
cnm eğer ist da yaşıyorsan eminönün de kahveci mehmet efendinin sokağına gir nuans diye bir dukkan var pasta malzemeleri satıyor en çok çeşidi en uygun fiyata orda bulabilirsin eğer farklı bi şehirde isen int ten sipariş verebilirsin
canım dedıgın yerden cumartesı gunu hamur aldım ama ıcınde cok e maddesı vardı domuz ıhtıvasıolup olmadıgına baktım malesef hazır pek cok urunde oldugu gıbı onda da haram olan e maddelerı var domuzdan elde edılen yanı bır kılo almıstım kullanırım dıye napcam herhalde atacagım..... senınde bılgın olsun elınızdekı kutuyu bu nettekı lısteye karsılastıra bılırsınız ıcerık kısmını en ıyısı kendımız yapalım lokumdan felan tarıfı var en azından ne yedıgımızı bılırız....
kızlar lutfen hazır şeker hamuru almayın bir arkadaşın uyarısı sayesinde içinde yememiz gereken cok madde var bende bilmiyordum
evde kendiniz yapabilirsiniz