kızlar bu sitedeki ürünler görünüşe göre çok hoş .. alışveriş yapıpta memnun kalan varmı . ? neredeyse bi çok kıyafeti burdan almayı düşünüyorum fakat eşim kendimiz görüp alalım dedi. bizim burdaki mağazalarda içime sinen pek bişey bulamadım.. fikirlerinize ihtiyacım var...
Ben yaptım yapıyorumda. Hatta iş yeri olarak ordan alıyoruz. Ama mutlaka karşılaştır. Bazen güzel uygun oluyor bazen biraz pahalı. Amaalışverişete sorun yaşamadık hiç
Biz ilçedeyiz kargo gecikiyor ama il merkezlerinde kargo süreci daha hızlı. Bide kargoya veriliş tarihlerine dikkat et. Benim ürünüm geç kaldı sandım ama orda belirtmişler. 24 martta kargoya verilecektir diye. Biz sorun yaşamadık açıkçası.
bebeğimin ve kendi gebelik kıyafetlerimizin hemen hemen hepsini butikbebe'den yaptım, yapıyorum da. hiç sorun yaşamadım ama bazı kampanyalarında indirim varmış gibi gösterip , hiç indirim olmadığı oluyor. birkaç defa mağazadan aldığım ürünün kampanyasını gördüm aynı fiyattı :)
Bende yaparım çokta memnunım hatta geçenlerde kek kalıbı almıstım çocuklar için.hızlı kargo ayrıca ürünleride gösterildiği gibi hiç kalıtesiz bişeyle karşilasmadım
Ben hamileyken ve çocuğun ilk aylarında çok çok alışveriş yaptım ordan şimdi pek yapmıyorum baya iyiydi güzel uygun şeyler alıyordum. Simdi kargo ücreti de varmış galiba geçen mail geldi bir şey almak istedim kargo ekledi hemen çıktım siteden hehe