cuma günü doktoruma gittim. burnuna güzel masaj yapamamıssın dedi. ameliatsiz insan burnunda burnuna dokununca deri kalkar emeliyattan sonra masaj yapilmazsa yapisir sislikler duzensiz iner dedi. bi hastam geldi 4 ayi gecmesine ragmen hala burnu oturmamisti masaji dogru yapmak gerek dedi.
ve kizlar dun esim gordu burnumu ilk kez gordu. kendisi asker begenmedi( eski burnu daha guzeldi cok sis dedi.
(( 32 gun oldu ameliyat olali
tatlım bana da doktorum hiç önermiyor masaj yapmayı =( aklım karışıyor yapsam mı yapmasam mı gerçi dün tam 4 ay oldu.. hala sag tarafımda şişliğim var ben panik yapıyorum doktorum ise burnunu çok güzel korumuşsun çok güzel oturuyor 6ay sonra gör sen burnunu diyor.. senin daha 32 gün olmuş canım.. 32 günde benim çok kötüydü sivilceler yaglı cilt şişlikler.. sen hiç kafana takma..ayrıca bende fotolarımı koyarım görürsün bende ki şişliği aradaki farkı..
benimde sevgilim öyle sanmasın diye askere gitmeden oldum.. ilk görene çok farklı gelir zaten burun..ki senin burnun daha oturmadı o yüzden hiç takma kafana canım..benimde annem hiç beğenmemişti ayıptır ama domuz burunlu oldun diyip duruyordu ama şimdi hoşuna gidiyor