• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün Arkadaşlarım Evleniyor :(

ben senin konularını hep okuyorum zaten..ve kendimden bişeyler buluyorum hep..ben de duygusal biriyim..hem de aşırı..ama herkes evlenince de özeniyorum..ben de sevsem halihazırdaki birini ben de yuvamı kurayım diyorum..onlara bakıyorum karşılarına biri çıkmış sevmiş evlenmişler..başka birini düşünmemişler bile..ne kararlı insanlar diyorum..ben de öyle olsam diye özeniyorum işte..

mesleğim var..üniv.bitirince hiç beklemedim hemen başladım çalışmaya..kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür..karşıma bisürü insan çıkıyo ama ben kimseyi sevemiyorum..herkes hemen ilk bir iki kişiden birini seçip hatta sevip evleniyo..ben yapamıyorum..ama işte ne biliym bazen özeniyorum..

canımm aynı dert bende de var ben yeni sevgilimden ayrıldım üç senelik bi ilşkiydi..şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor,ben bir an önce evleneceğim kişi karşıma çıksın istiyorum.şimdiden tanıyayım kalbim aşkla dolsun güzel duygular yaşayayım diyorum ama kısmetim yok ya kapandı resmen.çirkin de değilim herkes çok beğenir falan ama yok da yok nasıl kafaya taktım bilsenn:D:D:d bn 24 yaşındayım ünide son senem burda zaten yok hiç kısmetim yani olamıyor nedense sorun bende mi neyde anlayamadım yahuu:D:D iş hayatında olur desem bak senin olmamış ya bnmde olmazsa diye takıyorum kafaya:D:D zaten okul bitene kadar 25 yaşında olcam:S:S bi tane kısmetim var ama onun da tipi hoşuma gitmiyor..offf offf:DD

canımm aynı dert bende de var ben yeni sevgilimden ayrıldım üç senelik bi ilşkiydi..şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor,ben bir an önce evleneceğim kişi karşıma çıksın istiyorum.şimdiden tanıyayım kalbim aşkla dolsun güzel duygular yaşayayım diyorum ama kısmetim yok ya kapandı resmen.çirkin de değilim herkes çok beğenir falan ama yok da yok nasıl kafaya taktım bilsenn:D:D:d bn 24 yaşındayım ünide son senem burda zaten yok hiç kısmetim yani olamıyor nedense sorun bende mi neyde anlayamadım yahuu:D:D iş hayatında olur desem olmazsa diye takıyorum kafaya:D:D zaten okul bitene kadar 25 yaşında olcam:S:S bi tane kısmetim var ama onun da tipi hoşuma gitmiyor..offf offf:DD

canımm aynı dert bende de var ben yeni sevgilimden ayrıldım üç senelik bi ilşkiydi..şimdi de karşıma hiç kimse çıkmıyor,ben bir an önce evleneceğim kişi karşıma çıksın istiyorum.şimdiden tanıyayım kalbim aşkla dolsun güzel duygular yaşayayım diyorum ama kısmetim yok ya kapandı resmen.çirkin de değilim herkes çok beğenir falan ama yok da yok nasıl kafaya taktım bilsenn:D:D:d bn 24 yaşındayım ünide son senem burda zaten yok hiç kısmetim yani olamıyor nedense sorun bende mi neyde anlayamadım yahuu:D:D iş hayatında olur desem olmazsa diye takıyorum kafaya:D:D zaten okul bitene kadar 25 yaşında olcam:S:S bi tane kısmetim var ama onun da tipi hoşuma gitmiyor..offf offf:DD

seviyosan keşke ayrılmasaydın..insan yeni bi aşk yaşamadıkça eskisine takıyo kafayı..ben öle olmuştum..aman aman çok zor bişeydi..neyseki geçti..:)

seviyosan keşke ayrılmasaydın..insan yeni bi aşk yaşamadıkça eskisine takıyo kafayı..ben öle olmuştum..aman aman çok zor bişeydi..neyseki geçti..:)

cnm aldattı beni ya hem ailesi manyaktı konularımı okusan ayrılmak zorunda kaldım..yapmadıklarını bırakmadılar..

cnm aldattı beni ya hem ailesi manyaktı konularımı okusan ayrılmak zorunda kaldım..yapmadıklarını bırakmadılar..

ii yapmışsın o zaman..sen bi bitir okulunu bisürü çıkar karşına..çıkıyo da zaten..asıl sorun karşına çıkıp çıkmaması değil senin birini sevip sevmemen :)ben bunu yapamıyorum..:(

umutsuzluğa kapılma bence karşına öyle biri çıkar ki ayakların yerden kesilir aşık olunca herşey kendiliğinde gelişir zaten hayırlısı olsun bence geç olsun güç olmasın

ii yapmışsın o zaman..sen bi bitir okulunu bisürü çıkar karşına..çıkıyo da zaten..asıl sorun karşına çıkıp çıkmaması değil senin birini sevip sevmemen :)ben bunu yapamıyorum..:(

anladım cnm mesela senin okurkende çıkıyor muydu karşına..

:) mesajın içimi ferahlattı..teşekkür ederim..haklısın bence de..

Bu arada annem babamdan 7 yaş büyük, evet yanlış okumadın annem büyük :9:

Görsen hala aşıklar birbirlerine, babamın gözü kimsecikleri görmez:38:

Evlenmek mesele değil inan, eminim şu an hadi desen evlenebileceğin bi dolu insan vardır.İyi olan, donanımlı olan vs ama neye yarar bu kafa karışıklığında :34:

Bırak geç olsun ama en güzeli olsun, içine sine sine ''Evet'' de :21:

hayııırrr okurken koca kampüsten sadece bi kişi teklif etmişti..onu da kabul etmedim zaten..şimdi arkadaşlarım yaa çok zor beğeniyosun hoşlanamıyosun bu kadar kısmetin var seçemiyosun, keşke ünivde teklifleri kabul etseydin diyolar..yoktu hiç teklif eden dediimde şaşırıyolar..ama öyleydi..:))

Bu arada annem babamdan 7 yaş büyük, evet yanlış okumadın annem büyük :9:

Görsen hala aşıklar birbirlerine, babamın gözü kimsecikleri görmez:38:

Evlenmek mesele değil inan, eminim şu an hadi desen evlenebileceğin bi dolu insan vardır.İyi olan, donanımlı olan vs ama neye yarar bu kafa karışıklığında :34:

Bırak geç olsun ama en güzeli olsun, içine sine sine ''Evet'' de :21:

evet naz o kadar iyi anlamışsın ki beni...:) bugün düşündüm de evet geç olsun içime sine sine evet diyeyim..aşık olup heyecanla evlenmek benim de hakkım neden e hadi bu olsun diye evleneyim dedim :)

Benim de insanlar hoş olduğumu söyler ama ünv de bir kısmetim çıktı, onu beğenmedim , çıkmadım. Mezun olduktan sonra kısmetim hiç çıkmadı. Birine aşık oldum o bana bir şey hissetmedi derken...liste böyle uzar gider

Benim de insanlar hoş olduğumu söyler ama ünv de bir kısmetim çıktı, onu beğenmedim , çıkmadım. Mezun olduktan sonra kısmetim hiç çıkmadı. Birine aşık oldum o bana bir şey hissetmedi derken...liste böyle uzar gider

Çok tatlısın yaa :) ben sadece sevemediğim kısmetler konusunu yazdım buraya..başarısız aşk hikayesi kitabının yazarıyım resmen..sadece o konulara değinmiyorum..:)

Çok tatlısın yaa :) ben sadece sevemediğim kısmetler konusunu yazdım buraya..başarısız aşk hikayesi kitabının yazarıyım resmen..sadece o konulara değinmiyorum..:)

Ahahha resmen Emrah a bağladım bugünlerde :) evde kalma psikolojisinde tavan yaptım ama hırslıyım koluma bir hans takmadan almanydan gelmicem :)

Böyle işler kısmet işi yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmek için evlenme sadece karşına doğru kişi çıkınca her şey zamanla olucaktır zaten.

keşke %50 aşk,%50 mantık karışımı bulabilsek. tek aşk kesinlikle yetmez. tek mantık da yetmez..bu oranlar arasında uçurum olmayacak şekilde bir ilişki yakalarsan iyi bence.Ama mantıksız aşk olmaz. Aşkın da bir mantığı vardır kanımca. Hem de bayağı bir ağır basan taraftan.

Enerji kanallarına koyduğun bu blokajlardan kurtulmazsan istediğin gibi bir ilişki ve evlilik olmayacaktır...Bu düşünce kalıplarından kurtulmalısın..
Bütün arkadaşlarını boşver...
Herkesin bir nasibi vardır evrende ve doğru zamanda ortaya çıkar...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 26 yaşındayım yeni evlendm..ama 30 yaşında evlenenlerde çok..
bu işler kısmet işi yaa..bende senn gibi düşünüyodum evde mi kalıcam kimseyi ya beğenmiyorum yada olmuyor diyordum..bende çok imrenirdim iç geçirirdim..seni çok iyi anlıyorum..
ama pat diye çıkıveriyor insann karşısına..ben biraz mantk evliliği yaptım,seviyorum ama mantığım da ağır bastı..
bence aşık olup havada uçarak evlenmekten çok mantık önemli.. aşık olup mutsuz ve pişman olan insan o kadar çok ki :/
Allahtan hep hayırlısını iste bence ben öyle yaptım..senin karına olur..
Allah gönlüne göre versin canm

Back
X