Butun arkadasliklarim ayni sekilde bitiyor. Yine sorun bende mi?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Abartmiyorum 3 -4 yakin arkadasimla iliskim bu sekilde sonlandi.
Artik kendimde sorun ariycam ama sizin de fikrinizi gercekten merak ediyorum.
Evet kim hakli diye sormak istiyorum.

Beraber calistigim bi arkadasim var. Kendisini cok seviyodum hala cok seviyorum. Is nedeniyle ona dogrudan olmasa da onunla konuşurken cikismistim. Onluk bisey yoktu ama ustune alindi. Neyse 2 gun hic konusmadik. Sonra ben adim attim barisip tatile ciktim 3 hafta.

Baristik saniyordum. Ama 3 hafta boyunca hic yazismayinca anladimki barismamisiz. Ise dondugumde hala kus gibi cok az konustu ve soguk davrandi bana. Gercekten cok uzuldum.
Gelmiycegimiz zaman haber verirdik hep gelmedi bikac gun izinli oldugunu bilmiyordum. Onu arayan olunca mecbur haber verdim. Ben izinliyim dedi. Orda anladim ki gercekten hala tavirli bana.
En cok zoruma giden bu arkadas yakin oldugumuz 3. Bir sahisla 1 sene konusmadi. Sonra 3. Sahis bu arkadasi affetti tekrar konusmaya basladilar. O arkadasin gozunun icine bakti durdu bir sene boyunca hep alttan aldi. Ki onunla benim kadar yakin degildi.
Kucuk bi olayi buyutup bu kadar kin tutmasini gercekten yediremedim. Koptu bende biseyler.
Sonra yavas yavas eski haline donmeye basladi. Ama eskisi gibi davranmak hic icimden gelmiyor. Gercekten cok kirildim yaptığı seylere. Beni gozden cikarabildigini gordum cunku.

Simdi kus degiliz guya ama mecbur kalmadikca konusmuyorum. O da tavrimi anlayinca tekrar cekti kendini.
Boyle sacma sapan bisi oldu.
Gunumun yarisi bu odada geciyo. Gergin bi ortam haliyle etkiliyor beni.
Bi daha geri donusu olucagini sanmiyorum. Bu arkadasligimda buraya kadarmis.
Yine mi ben sucluyum?

bazen sözler çok kalp krııcı olabiliyor
bir arkadaşım vardı üniversiteden iş hayatında da denk geldik beraber
ben çok mutluydum başta onunla çalışacağım için
ama beni öyle bir pişman etti ki
bir hata yaptı büyük bir hata ben de toparlarım üzülme dedim çünkü del gibi ağlıyordu
düzelttim hatasını ve işyerindeki üst kişiye yolladım düzeltilmiş dosyayı 'biz ' yaptık diyerek Allah tan
ama ona rağmen sen bilerek benim hatamı düzelttin ona yaranmak için vs diye beni suçladı ve onu bu yüzden hayatım boyunca affetmeyeceğim asla asla asla
çünkü çok zoruma giti çok kırıldım söyledikleri bana yakıştırdıkları inanılmaz
ah kendi olayımı da anlatmış oldum nasıl içme oturmuşsa:))
neyse kısacası yani çok kırılmışsa sözlerinize normal...tıpkı sizin kırılmanız gibi
lütfen kavga anında söylediklerinize dikkat edin

Isin tuhaf tarafi ona karsi bisey soylemedim. Baskasina kizarak sesimi yukseltmistim. O da ustune alindi. Bu yani hepsi

Böyle yüzsüz pişkinler benide hep bulur nedense

kalp kirmak guzel degildir. sert cikislar kalbin kirilmasina sebebiyet verebilir. bu da kolay kolay gecmeyebilir, arkadaslik nekadar uzun ve derin olursa olsun.

arkadaslikta (aslinda dostlukta), durustluk, ama ayni fikirde olunmadiginda kirici olmamak alttan almak, olumlu olmak, insanlarin iyi gununde ve kotu gununde yaninda onemlidir. kimsenin kimsede sonsuz kredisi yoktur. cok sevdigim dostlarimin kredisi bende gercekten derindir, taa ki bazi olmazsa olmazlarimin yapilmadigini gordugum yere kadar.

Böyle yüzsüz pişkinler benide hep bulur nedense
Herkese iyi olmamak lazım inanın
Kimisi iyiliği bile kötülüğüne sanıyor o kadar alışmamış ki...
Çok zoruma gitti ama suçlamaları hala içimde uktedir şok olmuştum o an.... bağırmıştı nasıl sinirle bana yüz yüze çağırıp....

Arkadaşınızda bir hata göremedim sonucta sizin kadar kolay bağışlayamiyor olabilir.Ya da sizin kücük gördügünüz tartisma onun icin o kadar kücük degil demek ki.

İlerde adim atmis ama bu sefer de siz küstüyseniz yapacak bir sey kalmamis.İş dısında konusmak zorunda degilsiniz.

Bazen verilen tepkiler insanın içinde birşeylerin bitmesine sebep oluyor. Sevdiğim insanlara sonsuz kredim vardır şans veririm derim ama şans değil çok sevdiğimden bırakmak istemem. Ama öyle bir noktaya geliyorki benim arkadaşlıklarım alttan aldıkça azarlamalar rest çekmeler baş gösteriyor. Canı istediğinde anlayışlı olduğunda ertesi gün ben sana şunu yaptım sen bana yapmadjn falan başa kakılıyor. Herkes kendini kusursuz sanıyor. Hayatımızdaki yerlerini garanti sandıklarından oluyor o kızda sizin ona yalvaracağınızı falan beklemiş işine geldiği gibi davranmış. Baktıki sizden öyle bir özğr yok düzelmiş ama geç olmuş. Çok müşkül durumdayken bana da rest çekmişti bir arkadaş çektiği yerde de kaldı kendisi. Sabrında bir sonu var.

Geçmişte aranızda ne geçti bilemem ama o olay son radde olabilir mi? Çünkü benimde bi arkadaşım liseden beri tanışıklığımız var.sürekli küscek mi darılcak mı demez löm löm konuşurdu. Hep alttan alırdım kendi hatasını görmezdi.içimde birikmiş demekki basit bi olaydan sonra onunla arkadaşlığımı kestim.seneler sonra tekrar görüşmeye başladık ama hep bi mesafe var eskisi gibi değil yanı...

Bence arkadasiniz da benim karakterimde biridir.mesela ben bir insanla tanisirken bana hata yaptiginda ilk seferde belli etmem uzulurum icime atarim.sonra bir iki derken en ufak biseyde silerim hayatimdan aslada donup bakmam arkama.belki sizin daha once yaptiginiz seylere kirilmis son yaptiginiz da tuz biber olmustur.ayrica iş arkadasligi falan cok inanmiyorum boyle seylere gunu birlik iliskiler oluyor genelde

Konu net olmamış bence,

Eğer çıkışmanda arkadaşına da mesaj var ise ben olsam ben de alınır bir daha muhatap olmak istemem

Ha eğer çıkışman tamamen arkadaşından bağımsız bir konu ve arkadaşına yönelik mesaj içermiyorsa orada arkadaşın gereksiz alınmış büyütmüş..O arkadaşlıktanda bir cacık olmaz

resmen benim bu. hiçbir şeyin durduk yere olmadığı kanaatindeyim. önce olan şeyler zemin hazırlıyor. sonra en büyük olay koptuğunda da öncekilere neden sessiz kaldım diyorum. döngü bu. hep aynı yerde takılınca dank etti ben bu sınavdan geçemediğim için sürekli karşıma çıkıyor. kolay insan silmek esasında çok iyi bir şey olmayabilir, fevri davranmakta keza öyle. Ama bi insanın beni önemsemediğini anladığımda onu hayatımda tutmadan direk siliyorum işte. açıklama yapmaksızın, çünkü biliyorum ki karşımdaki bunu anlamayacak. sonra haftalarca, aylarca kafamda kurguluyorum.

Konu sahibesi size de söyleyeceklerim şunlar ki; sizin ya da insanların davranışı bir yere kadar, karşıdaki kişi nereye isterse oraya koyuyor sizi. İstediğiniz kadar haklı olun, iyiniyetli olun bence bu böyle. Konuda adı geçen arkadaş gibi, diğeriyle barışana kadar kurdeşen döküp ağzının içine bakmış. Ama size bunları sorgulatıyor.

katılıyorum bende büyük olayları gözardı ederim ama ufacık bir olayda tamamen keserim bitmiştir
hayatta dönmem bir daha

Boşverin ya, insanlar ufak bir şeyi büyütüp kastikca kasıyorlar. Evde kocasına yapamadigi tripi başkasına yapıyor.

Bend e biriktirir biriktirir keserim ilişiği. Koca koca insanlarsınız boşverin gitsin ya. Arkadaş her zaman bulunur. Mühim olan aile, dostluk, aşk.

Hep aynı sebepten bitiyorsa arkadaşlıklarınız demek ki kırıcı oluyorsunuz. Size göre siz başkasına bağırdınız ama arkadaşınız kendine bağırdığınızı düşünmüş ki siz de zaten çıkıştım yazmışsınız en başında.
Biri bana bağırsa, çıkışsa ben de konuşmam.

Peki benim gibi hiçbir kadınla anlasamayanlar ne yapsin fkdjfjd
Özür diledikten sonra yine aynı havalarda caliyosalar boşver. Yalnızlık da güzel.

Doğrudan ya da dolaylı bir arkadaşım bana sesini yükseltse ben de tavır koyardım açıkçası.

Belki siz iyi niyetle yapıyorsunuz ama dışarıdan bazı şeyler sizin hissettiğiniz gibi algılanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…