Bütün ayrıntılarıyla normal doğum hikayem

Allah bize de senin gibi gülümseyerek anlatacağımız kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyüt bebişini inş.

Öncelikle Rabbim evladını sana bağışlasın. Fakat ben buna kolay doğum diyemem. Benim doğumum da aynı bu şekilde oldu. İlk baştaki sancılar sıkıntı değil, doğum haneye girdikten sonraki sancılar zorluyor zaten. Aynı saatler sancı çekmişiz.
Kolay doğum ise 3 saat içinde sancı çekip tek ıkımmada çıkaranlar:)))) öyle tanıdıklarım da var. İkinci doğumlarımızda böyle olur inşalah:)))

Canım benim doğumhanedeki sancılarım dayanılmaz değildi açıkçası herkes benim gibi ıkınmıyor. O ıkınma hissi beni zorladı sadece. Ebeler biraz ciddiye alsaydı ben de hemen doğururdum inanmadıkları için enerjimi boşa tükettim doğum anında çok yorulmuştum artık. Tek ıkınmada doğuran kaç kişi vardır bilemiyorum ben şimdiye kadar hiç öyle birini duymadım benim beklediğimden kolay oldu doğumum uzun süre sancı çekmedim doğumhanede topu topu 2,5 saat kaldım. 1 gün 2 gün boyunca sancı çekenleri biliyorum onlara göre kolay bir doğum geçirdim. Yoksa tek ıkınma olsa bile hiçbir doğum kolay değil bence

Koridorda tek başıma ikiniyorum arkadaşlar deyince öyle güldüm ki şu saatte

Mer Meraba bende 40+0 dayım ama hiç belirtim yok..bebek kanalada girmemişti 4 gün önce ..sizin kanala gşrmişmiydi bebek

Öyle güzel anlatmışsınız ki önce güldüm sonra gözlerim doldu , güzel günlerde büyütün yavrunuzu sağlıkla mutlulukla ..
Benım merak ettığım bır konu var makata kadar yırtılma oldu yazmıssınız bunu doktorlar mı yaptı yoksa doğum esnasında mı oldu bebek cıkarken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…