bütün balıkesirliler buraya

maskar_a

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
206
1
16
Balıkesir
mrh kızlar ben evleneli bir sene oldu yani yeni bir yaşam tarzı alışmak zor tabi eşim eşimin ailesi çok iyiler benim dedim güvenebileceğim arkadaşlarımın olması sanal olarak tanışıp gerçek hayatda arkadaşlıklar kurmak istiyorum bu arada balıesir merkezde oturuyorum balıkesirde olupta arkadaş olmak isteyen arkadaşları buraya davet ediyorum bazen 1 günde tanıdığınız insalar 40 yıl görüştüğünüz arkadaşlarınızdan daha iyi dosluk ederler amacım sadece iyi dosluklar kurmak görüşüp konuşmak

ben balıkesirde oturmuyorum ama balıkesir geliniyim :) ne tarafta oturuyorsun? belki vardır o taraflar da tanıdık biri yönlendiririz :34:

balıkesirliyim ama istanbulda oturuyorum
balıkesirin ilçesindenim ben
hiç sevmem merkezi
allah yardımcın olsun canım:1:

Ben de Balıkesirliyim fakat Kocaeli 'd e yaşıyorum.Balıkesiri ve insanını çok severim.Burada misafirliğe gidiyorsun önüne en fazla çay geliyor.Benim çok garibime gidiyor çünkü bizde günün hangi saati gidersen git misafir yemek yedirmeden uğurlanmaz.Düğünlerimizde bile sokağa sofralar kurulur gelip geçen gören bilen gelir tiritini yer.Tenceresiyle alır evine götürür.Böyle hayırlarla başlar bizim düğünlerimiz.Senede 1 2 kez gelebiliyoruz.Ama güzel, temiz bir şehirdir

Back
X