Lustral verip yolluyolar burdakilerOy oy kız seni psikiyatrist paklar
Suan kuafordeyimCanim sen cok takinti yaptin.eminim guzel kizsin giyin suslen cik dolas.eminim seni hak edecek birileri cikar karsina.
Onlarin ne hali varsa gorsun.zaten evlensende o adamla.mutlu olmazdin
Ben onun icin hic birsey yapmak istemiyorum geziyorum tozuyorum resimlerimide o gormuyor engelledim heryerden.. Ondan haber almakta istemiyorum.. Bu hafta 3 ay sonra ilk defa haftasonunu evde gecireyim dedim boyle oldumKelebek naber uzun zamandır konu açmıyordun allah allah iyileşti mi dedik :)
Panpa aşk öyle bıçak gibi kesilip bitmiyor ne yazık ki. İlişki bitse de aşk sürüyor. Ama beyin zamanla unutuyor. 6 ay geçsin adamın ne davranışlarını ne tipini hatırlıyorsun ne de nasıl baktığını, gözlerini vs.
Geçecek gidecek merak etme ama senin de kurtulmayı istemen gerek.
Valla kendini küçük düşürmen kötü olmuş. Daha iyi hissetmek için çok da fifi olduğunu göster. Kendini b.k gibi hissetsen de giyin kuşan gez , fotolar çek internete koy. Yani çok da fifi ben hayatıma devam ediyorum pozları ver.
Iyi iste oradanda cik avm dolas.o gerzekleride dusunup beynini bosa meskul etme.Suan kuafordeyim
Suan kuafordeyim
artık cidden psikolojik destek almalısın normal değilsin sengordugum 10 ciftten 8 i Onlara benziyor.. Daha onceleri farketmiyordum ama suan okadar cok geliyorki gozume.. Bi rahatisizlik verdiginden degil konu belkide yalnis anlasilip bam alacak.. Ama Ben herkezde o ikisini goruyorum ozellikle kiz kapali ise. Hani sanki herkez butun o ciftler. o ikisine benziyor.. Onumden yuruyen cftlerde onlari goruyorumsokaga cikmak istemiyorum bazen.. Bu tamamen piskolojik mi ? Ne zaman gececek... Yoruldum aslinda hic mutlu degilim heryerde onlari gormekten ne yazilacagida belli bana cok taktin cok buyuttun .. atlatamiyorum ki kizlar bi kacisi olsa amerikaya yerlessem basimi ellelerimin arasina alip kafami one eyip saatlerce dusunuyorum gecsin gecsin gecsin.. Unutmak istiyorum bana yapilan haksizliklari kaybettim ben yenilimdim hile ile duzenbazliklar ile tuzaga dustum ve yenildim rezil oldum insanlara en onemliside o ciftin g.tunu guzee bi kaldirdim kendimi affedemiyorum
gordugum 10 ciftten 8 i Onlara benziyor.. Daha onceleri farketmiyordum ama suan okadar cok geliyorki gozume.. Bi rahatisizlik verdiginden degil konu belkide yalnis anlasilip bam alacak.. Ama Ben herkezde o ikisini goruyorum ozellikle kiz kapali ise. Hani sanki herkez butun o ciftler. o ikisine benziyor.. Onumden yuruyen cftlerde onlari goruyorumsokaga cikmak istemiyorum bazen.. Bu tamamen piskolojik mi ? Ne zaman gececek... Yoruldum aslinda hic mutlu degilim heryerde onlari gormekten ne yazilacagida belli bana cok taktin cok buyuttun .. atlatamiyorum ki kizlar bi kacisi olsa amerikaya yerlessem basimi ellelerimin arasina alip kafami one eyip saatlerce dusunuyorum gecsin gecsin gecsin.. Unutmak istiyorum bana yapilan haksizliklari kaybettim ben yenilimdim hile ile duzenbazliklar ile tuzaga dustum ve yenildim rezil oldum insanlara en onemliside o ciftin g.tunu guzee bi kaldirdim kendimi affedemiyorum
Heh iste tamda oyle bi durum canim anliyorum seniMaddi imkanınız varsa şöyle güzel bir terapi...
bir de algıda seçicilik diye bir olay var. Bebek denemeye başlayalı her yerde hamile ve bebek görüyorum. yani iş yerine girerken bir hamile, çıkarken bir hamile, yemek yemeye gittiğim yerde hamile abi herkes mi hamile dedirtiyor.
Yenisini bul.gordugum 10 ciftten 8 i Onlara benziyor.. Daha onceleri farketmiyordum ama suan okadar cok geliyorki gozume.. Bi rahatisizlik verdiginden degil konu belkide yalnis anlasilip bam alacak.. Ama Ben herkezde o ikisini goruyorum ozellikle kiz kapali ise. Hani sanki herkez butun o ciftler. o ikisine benziyor.. Onumden yuruyen cftlerde onlari goruyorumsokaga cikmak istemiyorum bazen.. Bu tamamen piskolojik mi ? Ne zaman gececek... Yoruldum aslinda hic mutlu degilim heryerde onlari gormekten ne yazilacagida belli bana cok taktin cok buyuttun .. atlatamiyorum ki kizlar bi kacisi olsa amerikaya yerlessem basimi ellelerimin arasina alip kafami one eyip saatlerce dusunuyorum gecsin gecsin gecsin.. Unutmak istiyorum bana yapilan haksizliklari kaybettim ben yenilimdim hile ile duzenbazliklar ile tuzaga dustum ve yenildim rezil oldum insanlara en onemliside o ciftin g.tunu guzee bi kaldirdim kendimi affedemiyorum
Lustral verip yolluyolar burdakilero bana uykusuzluk yapior dengemi bozuyor 1 ay kullanip biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?