bütün derdim meğer rahim kalınlığıymış

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
burda çokça dile getirdim.kısır döngüdeyim.ağrılı yoğun adet görürüm hatta 2 defa kansızlık tedavisi gördüm.cumartesi doktor rahim duvarında kalınlık var diyince.araştırdım.sebeplerinden çok belirtileri birebir uyuyor bana doktor çok kalın filan demedi ama kızlığımdan beri sıkıntısını çektiğim buymuş.duvar kalınlığı yoğun kanama ve kanama yüzünden demir eksikliği kansızlığı.sancı,ağrı.düzensizlik daha doğrusu ara kanamalar ve lekelenmeler.

aa benimde çok yoğun ve ağrılı geçer. geçen ay doktora gittim gebelik düşündüğüm için. rahim kalınlığı normal dedi. dedim ağrılı ve yoğun olması normalmi evet dedi. 4 aydır hamile kalamıyorum hiç bi problem olmadığı halde. acaba bu emgelmi ki?

Adet döneminde gitti iseniz dahw da kalın gözüküyormuş. Benim de uzun sürerdi adetim ve kısa aralıklarla olurdu doktor kalın demişti ama bide adet sonrası bakalım dedi gittim sonra öyle bişi yokmuş başka bişi varmış

Geçmişler olsun buna benzedurumda patronm kürtaja benzer bi operasyonla inceltiliyor çünkü kalınlaşma bayaa tehlkeli diye duydum

her adette çok yoğun olur.kontrol altına almak için d.kontrol hapı verirlerdi sonra o d. kontrol hapı başka hastalıklar yapardı.

Dr. zaten kötü bir durum olsa mutlaka bılgılendırırdı, annemde bıraz ılerı boyutu vardı malesef 6 ay kanaması hıc durmadı ve artık yatak yorgan batıyordu, neyseki cerrahı mudahale ıle duzeldı, sizinki kontrol altına alınabılıyor en azından.
bana da bır kere muayenede dr. kalınlasma dedıgınde aklımı kacırıyordum, annemın durumunu bıldıgım ıcın, meger adet donemımle alakalıymıs, normalmıs yanı. Annemın durumunu dr.a anlattıgımda, o bambaska bırsey,korkma demıstı.
Ve genetık olur mu dıye sordugumda ise, olsa bıle bu yasında olmaz dedı ve rahatladım en azından çocugum olmadan karsılasmamak ıcın.

nar yememen gerek oda kalınlaştırma yapıyormuş

sağolun anlamıyorum valla kalın olsa bi dert olmasa bi dert.dünya gibi biraz ekseninden kayınca olmuyo galiba

X