Bütün dünyam yıkıldı

berHAYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
29
0
86
41
Diğer
şuan bütün dünyam başıma yıkıldı gibi hissediyorum hiç bişey eskisi gibi olmayacak
biraz önce bilgisayarın başına geçtiğimde şeytan mı dürttü ne geçmişlere baktım ve hiç olmadık siteler gördüm salak gibi ben buralara girmedim ki diyorum kendime sonra baktığımda gördüğüm şey beni yıktı
hayatta çok değer verdiğim babamın mail adreslerine girdim şifrelerini çözdüm karşılaştığım şeyler yıktı beni
ben sabah olunca annemi görünce babama ne hissedeceğim
olabilir belki bişewyler yetmiyordur ama yakıştıramadım
bu gece nasıl geçecek bilmiyorum zaten bu yaşıma kadar yalnızdım şimdi kime anlatayım ben
anladım ki büyümek iyi bişey değil ailemin yanından biran önce tayinle gitöek istiyorum ama anneme kıyamıyorum
şuan ne yazdığımdan da haberim yok ilk duam babamın ölmesi oldu yalan değil şimdi bu yükü tek başına kaldıracak gücüm yok çok yorgunum
kendi dertlerim bana yetiyordu
artık biliyorum kimse beni evliliğe inandıramaz
içimi dökmek için yazdım sadece

Son düzenleyen: Moderatör:
Az buçuk sorunun ne olduğunu anladım.imdi kelimelerin değil kurulan ve kurulacak cümlelerin en anlamsız olduğu yerdesin.Sana ne söylesem eminimki şu anki duygularını bastıramıcaksın.Sana sadece diyeceğim tek şey nolur öfkeyle bişi yapma.Bırak içindeki cümleler azalsın çığlıklar sussunki sessizliğini öyle boz.K.K. yanında unutma...Ve canın ne zaman sıkılırsa yaz buraya dök içini.Şimdilik bunu dene...

Çok abarmamışmısınız? O sizin babanız ama hayattaki tek görevi,rolü bu değilki aynı zamanda yanlışlar ve doğrular yapan bir insan. Böyle insanı bir durum için onun ölmesini içinizden geçirmeniz çok üzücü, babanız adına... Koca adam yanlışıda doğrusuda ona...

O sizin acaba ne kadar çok yanlışlarınızı gördü(çok daha başka konularda), böyle şeyler hissetti mi acaba?

her ne olursa olsun babanin ölümü icin dua etmen cok yanlis bence, herkes hata yapabilir, istersen konusmayi deneyebilirsin, bu kadar büyük olan nedir bilemiyorum tabiki ama yinede

konuyu özet geçmişsiniz ama sanırım babanız erotik sitelerde gezmiş? mailine girdim diyorsunuz inşallah başkalarıyla konuşmalarını kastetmediniz. eğer başkalrıyla konuşmaları yoksa daha iyi. neden diye sorarsanız babanızın gençlik çağında imkanlar bu kadar elverişli değildi. belki sadece merak için bakmıştır o sitelere. böyle bir konu babayla konuşulmaz alıp karşına konuş denmez. yapacağınız en iyi şey filtreleme programları koyup babanızı böyle sitelerden çaktırmadan uzak tutmanızı sağlayacaktır.

sende neden babanin sifresini kirdinki anlamadim acikcasi, belki bir anlik hataydi bilemiyorum

konuşma varsa valla ne diyceğimi bilemiyorum empati yapıyorum ben olsam anneme söyler miydim ne yapardım diye sonuç yok hiç bişey düşünemiyorum doğrusu. allah yardım etsin inşallah herşey çözülür.

Bitanem benim ya bi sakinles öncelikli..
Ne gördün hala tam anlamis degilim, ama anladigim kadariyla hic mi hic hic hic iyi degil..
Bir laf vardir.. Babana bile güvenme diye.. sanirim bu böyle bir sey..

su an önemli olan anneni düsün canim, sen gidince annen kalacak..

Ne desem bilmiyorum cok zor bi durum, üzme kendini desemde insanin elinde degil üzülmemek

Yanlış anlamışım hepsini geri alıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
konuşmaların sahibinin bir baba olması, erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
erkeklerin de bu konuda zaafı var.
artık şaşırmıyorum bu yüzden.
siz bilgisayarınıza şifre koyun, babanız mesajı alacaktır.

eger baban buluşmadıysa aldatmadıysa o tarz sitelere bakamsı ölmesini gerektirmez..hatta ölmesine gerek yok bence.abartma bu kadar ..

canım tam olarak açık anlatmamışsın ama baban sadece msn de konuşmayla yetinmişse daha ileriye gitmemişse kendini bu kadar harap etme derim
senin baban olabilir ama sonuç ta o da bir erkek.
ne olursa olsun ölümünü istemen çok yanlış:1no2:

babada olsa erkek işte demekten kendimi alamadım
annemin bir lafı var ''fırsatı olsa deden bile değerlendirir o yüzden hiç bir erkeğe güvenmiceksin''

Bu olayı bende çok abarttığını düşünüyorum.
Maalesef bu tür olayları erkekler yapıyor ve gerçekten sadece sex ile ilgili bişey bu.
Fazla önemsemiyorlar ve yaptıklarının karşısındaki insanı üzmesini bile anlayamayacak kadar hafifsiyorlar.
Bayanlar gibi konuştukları, mailleştikleri insanlara aşık olmuyorlar.
Benim anladığım burda erotik siteler değil chat- mail trafiği var (yanlış anlamadığıma eminim aslında). Yaş kaç olursa olsun bu sanal alemle tanışıldığı ilk yıllarda maalesef bu tür cahillikler yaşanıyor.
Bencede arkadaşların dediği gibi filtre koy, mesaj yerine ulaşır.
Yada bilgisayara açılma şifresi koyabilirsin, direkt açamaz.
Sorduğunda (sormayacaktır ama yanılırda sorarsa) üstü kapalı anlatırsın gördüğünü.
Canının sıkılmasını anlıyorum ama rahat ol, normal şeyler bunlar,
sen yüzlediğinde anlayacak ve birdaha böyle şeylere yeltenmeyecektir.

baba,eş,sevgili vs.. farketmiyor..
erkek iç güdüsü hepsinde var.
yapılan şey ne tam olarak bilmiyorum ortada annenize yapılan bir ihanet varsa tabiki çok yanlış..
ölmesini istermiydim bilmiyorum ama üzülürdüm bende..
anne-babanız onların hayatlarındaki tek görev tek sorun ebeveyn olmak değil..kimbilir onlarında içlerinde,ilişkilerinde ne sorunlar oluyordur..
erkekleri şu internetten uzak tutmak lazım sanırım..

Insanoglu hata yapmaya meyillidir.
Önce bunu bi kavraman gerekir canim.
Babamda olsa annende olsa herkes hata yapar.
Insan kendi yakinlarina konduramaz bazi seyleri ama bizi Allah'in yarattigini ve seytani nefislerin kanimizda dolastigini idrak etmen lazim.

Babanin yanlisini baska insanlarin üzerine mal ederek, evliliktende soguman senide yanlisa sürüklüyor.
Her insan bir degildir, baban bir hata yapti diye baskasida yapacak diye bir kaide yoktur, baban dünyanin en iyi insani mi? Baska iyi insanlar yok mu?

Kim bilir bizim babalarimiz neler yapti farkinda degiliz.
Ben babama güveniyorum, ama oda insan yapmis olabilir bir hata.
Cok düsündüm, kendimi senin yerine koydum, ve bu tarz bir hatadan dolayi babamin ölmesini istemezdim asla.

Gece gündüz demeden beni omuzunda tasiyan, bana ekmek veren bir babaya nasil derim böyle birsey?

Allah katinda bile yerim olmaz.

Her ne olursa olsun babam o benim, ben nasil bazi hatalar yaptiysam babamda yapar.

Son düzenleme:
babanızı misalen annenizle öyle yakalasaydınız bile tiksinecekdiniz çünkü çocuklarının gözünde malesef onlara yakışmıyor.
ama başka türlü bir durum var babanızın yaptığı ne kadar yanlışsa sizinde onun şifresini kırıp özeline girmeniz o kadar yanlış bakın sonuçta kaldıramayacağınız bir şeyle karşılaşmışsınız.
unutmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…