- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi hayat masal
Slm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...