dost dediğim can dediğim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşım kaynı ile aramızı yaptı. onu bana benide ona övdü. 7 aydır devam eden güzel mutlu bir beraberliğimiz var aramızda bir sorun yok çift olarak. fakat can dediğim arkadaşım ve annesi beni erkek arkadaşıma ve ailesine kötüledi ve hala kötülemekte biz herşeye rağmen devam ettik aldırmadık yeri geldi tartıştık her defasında tatlıya bağladık. ta kiiii namus söz konusu olana kadar arkadaşımın annesi benim namusuma dil uzattı. ve kaynanam beni savundu oda evden kovdu yüzüğü at dedi kızına. şuan arkadaşımla konuşmuyoruz aileler birbirinden koptu mayısta düğüne var düğününe bile gitmicem ne heveslerim vardı 2 yakın arkadaş elti olcaz şöyle yaparız böyle yaparız. ama hepsi yalan oldu. şimdi siz söyleyin bir insan neden böyle birşey yapar beni kötülemekteki amaçları nedir. neden ayırmaya çalışıyolar. ben onların herşeyine koştum her konuda yardım ettim aklınıza gelebilecek herşey bunları yapan bir insanın hakkında ileri geri konuşmak için insanın nasıl bir zihniyete sahiptir. bende onun herşeyini biliyorum anlatamam ama anlatma çünkü bu sırdır. insanın başına ne gelirse ya dosttan yada akrabadan gelir. yorumlarınızı bekliyorum ve şunu söylüyorum EĞER SEVıYORSANIZ ENGELLERE TAKILMAYIN takılırsanızda kalkmayı bilin çünkü o zaman daha çok bağlanıyor insan sevdiğine.
canım senin durumun da kötü siz kimseleri takmayın yolunuza devam edin her ilikşkide vardır böyle arayı bozmaya çalışanlar önce ayarlarlar tanıştırırlar sonrada bozmaya çalışırlar siz takmayın kimseleri yolunuza devam edin şekerim
Büyük ihtimalle eğer ortada hiçbir neden yok ise sizinle ilgili daha iyi şeyler konuşuyor olabilirler, aranız kayınvalideyle filan daha iyi olabilir, bu yüzden kıskanılmış olabilir. Yapacak birşey yok, herkes arkanızdaymış zaten,
iyi de birkaç ay önce çok iyi anlaştığınız hatta elti olmaya karar verdiğiniz bir insanın neden böyle yaptığını sormak hakkınız değil mi? durduk yere iftira atması gaip değil mi?
bende öyle yapıyorum muhattap bile olmuyorum düğününe bile gitmicem ama hediyesini göndericem ben böyle bir insan görmedim yaakötükedihüso aynı buna benziyo azrail gibi bütün ailesi düşman olmuş bana gördükleri yerde yicekmiş gibi bakıyolar dışarı çıkmak bile istemiyorum