forumda sürekli erkeklerin eşlerine tavırlarını okuyorum.bende 4 ay süren bir evlilik yaşadım.aslında evlilik değildi benimkisi.ne balayına gittim ne aldığım eşime giyerim dediğim kıyafetleri giydim nede cinselliği yaşadım.boşanmak istemiyordum ama boşanmam gerekiyordu.kimisi aldatıldığı için kimisi kötü alışkalıklarından dolayı kimiside benim gibi eşinin evlilik nedir bilmemesinden ve ailesinin sözünü dinlemesinden dolayı boşanıyor.kimileri ise boşanmıyor ya da boşanamıyor.tekrar evlenmek istiyorum çünkü sevmeyi ve sevilmeyi çok sevdim.ve çocuğum olsun istiyorum.ama çok korkuyorum okuduklarım gördüklerim beni çok korkutuyor.bir kere üzüldüm tekrar üzülmek istemiyorum diye.ve artık bütün erkeklerin kötü olduğunu düşünmeye başladım.hepsi kötümü
Sorunuza Can Yücel'in bir şiiriyle cevap vermek istiyorum:
‎
"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak...
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin!
Ne kadar dirensen de nafile...
İnsansın sonuçta, seveceksin..
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...
Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!
Sök at kafandan acaba'ları.!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."
çok güzel bir şiir okurken gözlerim doldu umut dolu bir şiirmiş teşekkür ederim.ben çok umutsuzdum şu aralar.bu şiiri okumalıyım arada
neden hepsi kötü olsunki
mesela benimki çok iyi :))
ben çok korkuyorum üzerimde toplumun baskısını hissediyorum.boşandığım için dul olduğum için kullanılmaktan korkuyorum.evet arkadaşlarında dediği gibi dul kadın olmak türkiyede ne kadar zormuş.bazen o kişi iyiydi acaba bazı şeyleri görmeseydim mi diye düşünüyorum.ama ben boşanmamak için çabaladım.elimden tut dedim o tutmadı.sanırım artık her şey bitti benim için
Yuzde 90 Evet·..........
tabiki de hepsi kötü değil. burda sürekli kocasından dert yanan kadınlar görüyorsun çünkü burası 'bir derdim var' topiği
yönetim, bir de 'eşim ve eşimin ailesinden çok memnunum' bölümü açarsa, memnun olanları da görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?