bütün erkekler kötü mü,?

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
forumda sürekli erkeklerin eşlerine tavırlarını okuyorum.bende 4 ay süren bir evlilik yaşadım.aslında evlilik değildi benimkisi.ne balayına gittim ne aldığım eşime giyerim dediğim kıyafetleri giydim nede cinselliği yaşadım.boşanmak istemiyordum ama boşanmam gerekiyordu.kimisi aldatıldığı için kimisi kötü alışkalıklarından dolayı kimiside benim gibi eşinin evlilik nedir bilmemesinden ve ailesinin sözünü dinlemesinden dolayı boşanıyor.kimileri ise boşanmıyor ya da boşanamıyor.tekrar evlenmek istiyorum çünkü sevmeyi ve sevilmeyi çok sevdim.ve çocuğum olsun istiyorum.ama çok korkuyorum okuduklarım gördüklerim beni çok korkutuyor.bir kere üzüldüm tekrar üzülmek istemiyorum diye.ve artık bütün erkeklerin kötü olduğunu düşünmeye başladım.hepsi kötümü

hayır tabikide hepsi kötü değil önemli olan doğru insanı bulmak ne kadr zor olsada

Sorunuza Can Yücel'in bir şiiriyle cevap vermek istiyorum:
‎
"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın

Biri seni bulacak...

Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan

Biraz ürkeceksin!

Ne kadar dirensen de nafile...

İnsansın sonuçta, seveceksin..

Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...

Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!

Sök at kafandan acaba'ları.!

Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."

Son düzenleme:
5 parmağın 5'i bir mi canım benim,sevmek sevilmek dünyanın en güzel şeyi.Rabbim sanada bu duyguyu yaşatsın tekrar inş.Herşeyin hayırlısı.Umutsuz olma,hayat süprizlerle doludur.:)

hayır sakın böyle düşünme, ama insan ilişkileri helede evlilik zor, çünkü ülkemizde evlilikler 2 kişilik değil, geçmiş tecrübelerini unutmadan sevebileceğin birini bul ve o kişiyi pembe hayaller kurarak değil mantık süzgecinden geçirerek seç, kadınların en büyük hatası bence fazla hayal kurmaları, işte evlenince düzelir çocuğum olursa bana bağlanır vs gibi

çok güzel bir şiir okurken gözlerim doldu umut dolu bir şiirmiş teşekkür ederim.ben çok umutsuzdum şu aralar.bu şiiri okumalıyım arada

ben 2,5 aylık evliyim, çok mutluyum:) kötü örnekler yüzünden umutsuz olma, herkes bir değil.

çok güzel bir şiir okurken gözlerim doldu umut dolu bir şiirmiş teşekkür ederim.ben çok umutsuzdum şu aralar.bu şiiri okumalıyım arada

Bence umudumu kaybettiğim her an hatırlarım bu şiiri.. İnşallah umutlarınız gerçek olur , en hayırlısından..:13:

senin adına üzüldüm ama aynı durumdayım senin gibi.eşimle hiç sağlam yuvamız ve evliliğimiz yok.ben kaderime sabır ediyorum.çünkü kadınlar 2. evlilikleri erkekler kadar sanslı olmayabiliyor çünkü insanlar artık kadını dul görüyorlar ve incitiyorlar.kendi ayakların üstünde durabiliyorsan daha sanslısın tabiki çoğu boşanan kadından.hemen evlenmeyi düşünme ayrıldıysan 2 sene en az kafanı toparla... hayatında bol mutluluklar ve baht açıklığı diliyorum....

Sevmediğin ve sevilmediğin halde evliliği yuvamdır diye sürdürmek büyük fedakarlıktır. Ama ileride bunun yükü daha ağır olur diye düşünüyorum.
Geleceğe dair umudun yoksa bilincinle hareket etmelisin.

ben çok korkuyorum üzerimde toplumun baskısını hissediyorum.boşandığım için dul olduğum için kullanılmaktan korkuyorum.evet arkadaşlarında dediği gibi dul kadın olmak türkiyede ne kadar zormuş.bazen o kişi iyiydi acaba bazı şeyleri görmeseydim mi diye düşünüyorum.ama ben boşanmamak için çabaladım.elimden tut dedim o tutmadı.sanırım artık her şey bitti benim için

Toplum baskısı ya da ben bundan sonraki hayatıma nasıl başlarım yeniden sanırım en büyük korkular. Ama sadece korkular. Başlayan nasıl başladı ya diyorsun kendine, sonra ama ben yapamam ki diyorsun. Sonra bak ama o yaptı diyorsun sonra ama ben o kadar şanslı değilim ki diyorsun. Bu böyle devam ediyor...Aslında bir şeyler bitiyor, görüyorsun. Ama korkular durduruyor, yapamıyorsun. Sonra bir bakıyorsun o yapmaktan korktuğun şeyi karşındaki adam yapıvermiş. Ve ne kadar kolaymış ona. Ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor. Ne kadar çabalarsak çabalayalım... Demek ki senin için ilerde bir yerlerde çok daha iyi bir insan, çok daha mutlu günler var ki bunları yaşadın. Ve bitecek, nasıl geçtiğine sen bile inanamayacaksın ve çok mutlu olacaksın.

Soruna gelince bence bütün erkekler kötü değil, kesinlikle çok iyi, merhamet sahibi erkekler de var. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...

tabiki de hepsi kötü değil. burda sürekli kocasından dert yanan kadınlar görüyorsun çünkü burası 'bir derdim var' topiği

yönetim, bir de 'eşim ve eşimin ailesinden çok memnunum' bölümü açarsa, memnun olanları da görürüz

yok canım değil. inan bana karısı evde oturup tv izleyip çay içerken cam silen, çamaşır seren, yemek yapan eşler de var. eşine değer veren, ona kıyamayan, annesinden çok karıcığına kıymet veren erkekler de var. eşi istemeden, çok konuşup ağlamasına gerek kalmadan çocuğuyla ilgilenen, eşine cidden bir hayat arkadaşı gibi davranan erkekler de var...
var ama sana denk gelir mi bilemem!!! allah yardımcın olsun. bunların yokluğu bir dert, varlığı bin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…