• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün evi uyumlu yapmak ne zormuş

deryacemil

evli mutlu cocuklu
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
118
0
96
ben salonum için kenarları beyaz olan arkası yastıklı hoş bi koltuk takımı begendim, sadece yemek masası alıcam onu da beyaz alsam diyorum,koltugumun yastıklarında tatlı pembe,mor renkler var halımı krem üstüne pembeli morlu eğrileri olan merinos shaggy halı düşündüm.Perdelerim de tatlı pembe ya da mor olsun diyorum.hee bi de şu var halımı düz mor alsam perdelerim mor olsa nasıl olur ki off off ne zormuşşş

oturma odamı da ya mor ya da pembe iki koltuk alıcam köşe almıcam sonra altının temizliği zor oluyomuş.oturma odam da pek sorun yok yani ;)

yatak odama beyaz sürgülü kapaklı gömme dolap yaptırıyorum içini bizzat biz çizdik :) komidin ve şifonyerimde beyaz olucak yatak odamın rengini de tatlı pembeye boyatıcam inşallah. halı konusu da tartışılır ! :)

mutfagım da alt dolap parlak zeytin üst dolap da parlak krem olucak,ama tezgahım biraz küçük olacağı için buzdolabım boşta kalıcak inşallah gözüme takılmaz.Halısını koyu renk seçicem,malum mutfak e biraz da sakarlık var bende :) burdada sorun yok.

banyo rengime karar veremedim ama her renk banyo halısı ile uyumlu olan bi fayans düşünyorum acaba bej rengi ışıltılı bişey olur mu

biliyorum uzun oldu ama lütfen öneride bulunun,örnek gösterin bana

bence kontrast renkler düşün. yani bi odada mor ve tonları pembe ve tonları değilde iki farklı rengi birbirine yakıştır. mesela mor - siyah. fuşya- gri, turkuaz- acı kahve gibi zıt renk kombinasyonları dekorasyonda güzel olur diye düşünüyorum.

sana bir tavsiye bütün evi aynı tonlarda yapma sonra çabuk sıkılırsın. odaların için ayrı renkler uygulamak hem içini açacak hem de evden sıkılmanı önleyecektir.

Back
X