bütün evliler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wigi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin derdin sadece evlenmek sevmek sevilmek degil elimde biri olsun evlenecek okadar 1.sevgilin varken gidip evlenme niyetiyle biriyle gorusuyosun baktin olmadi sevgiline sariyorsun ne kadar düşük haraketlerin var umarim ayni kendin gibi birini bulur hemen evlenirsin
çok yanlış değerlendiriyorsunuz elbette eleştirnize açığım amam gerçekten tek derdim evlenmek değil,olsaydı şu ana kadar çoktan evlenebilirdim

çok yanlış değerlendiriyorsunuz elbette eleştirnize açığım amam gerçekten tek derdim evlenmek değil,olsaydı şu ana kadar çoktan evlenebilirdim
Eger sen birini seviyor olsan baskasina acaba olur mu deyip yaklasamazdin bile oyuzden laf kalabaligi yapma

ne DİE bu kadar evlenmeye meraklısın ?
hayır ikisi de dişine göre değil...zorlama bi süre..

Oncelıkle yaptıgınız cok cocukca hayatınızda bırı varken oburunu tanıyosunuz falan madem sevgılınzdrn ayrılın efendım...Sonra kımı ıstıyosanız onla tanısırsınız bı dusunun bakalım erkek arkadasınız sıze aynısını yapsa hosunuza gıdermı?Bence yalnıs yoldasınız bu sekılde dogruyu bulmanız zor...
o kişi hayatımda değildi tam olarak ve bana çok soğuk davranıyor arayıp sormuyordu çok.ama diğer kişi hayatımda değil zaten

Ooo piti piti karamela sepeti. .. işine dönmüş bu

Cikar cikar. Belki etrafinizda bile olabilir de siz olur olmadik adamlarla zaman kaybettiğiniz için gormuyorsunuzdur. Evlilik çok güzel birşey ancak yanlis adamla olursa birakin hayatinizin düzene girmesini aksine cehenneme döner. O yüzden tam anlamıyla emin olmadan evlenmeyin yoksa bu günlerinizi mumla ararsiniz.
haklısınız tabi bende bir an önce hayatım düzene girsin istiyorum mutlu olayım istiyorum artık yoksa asla burada anlaşıldığı gibi art niyetle bir şeyler yapmadım ,doğru kişi çıkar mı artık umudum yok

2ciyi bidaha görüs ama o ana kuzusu demistin dimi oda cekilmez

Sevgiliniz varken evlilik icin baska birini deniyorsunuz, bu hikayedeki en guvenilmez ve uzak durulmasi gereken kisi sizsiniz bence...
Ayrica, birinci ikinci diye iki erkegi adlandirmaniz da ayri korkunc, yazarken ben ne yapmisim yahu hic mi demediniz?

2ciyi bidaha görüs ama o ana kuzusu demistin dimi oda cekilmez
O artık bitti ben çok rahatsız olduğum için bu durumdan görüşmedim onunla hayatta görüşmez bir daha :(( işte o yüzden doğru kişiyi bıraktığım için üzülüyorum.ana kuzusu değil de ailesine biraz fazlaca düşkündü

Sevgiliniz varken evlilik icin baska birini deniyorsunuz, bu hikayedeki en guvenilmez ve uzak durulmasi gereken kisi sizsiniz bence...
Ayrica, birinci ikinci diye iki erkegi adlandirmaniz da ayri korkunc, yazarken ben ne yapmisim yahu hic mi demediniz?
hayır demedim çünkü diğer kişiye sevgilim bile diyemezdim beni arayıp sormuyordu ,istemiyor gibiydi bakalım zaman ne gösterecek diyordu o zamanlar ,bende oyle olunca diğeriyle tanıştım

yaptığımın doğru olduğunu iddia etmiyorum ama malesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldım:KK43:( şu an kendimi çok kötü hissediyorum ama doğru olan kişiyi kaçırdım sanırım

Ne is yapiyo o kacirdigini düsündügün?

valla o zaman kadar kısmet de bu anlattıgın 1 cisindede hayır yok anacım

Cikar cikar. Belki etrafinizda bile olabilir de siz olur olmadik adamlarla zaman kaybettiğiniz için gormuyorsunuzdur. Evlilik çok güzel birşey ancak yanlis adamla olursa birakin hayatinizin düzene girmesini aksine cehenneme döner. O yüzden tam anlamıyla emin olmadan evlenmeyin yoksa bu günlerinizi mumla ararsiniz.
tesekkür ederim beni anlamaya çalışarak yorum yaptığınız için,hayırlısı olsun diyorum

evet sorun bu zaten ,onu da yapamadım ve yaptığımın doğru olmadığı düşüncesiyle diğeri ile görüşmedim
Tipini cok begenmediginiz ve ailesine pek duskun oldugu icin gorusmemeyi sectiginizi okumustum, yanlis mi hatirliyorum?
Neyse, isin asli bence yanlis adimlar atmissiniz...
Ikisinden de uzak durun derim...
Sevgilinizi kotu anlatiyorsunuz, belli ki kendinizi garantiye alir almaz iliskiyi bitireceksiniz ya da bitti bile...
Evlilik fikriyle gorustugunuz kisi de su an size guven olmayacagini dusunuyordur hakli olarak, onarilmaz artik bu durum...
Bundan sonra daha mantikli ve dogru adimlar atarsiniz umarim...

Back
X