Bütün fotoğraflarım gitmiş!

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Instagramda artık dondurma özelliği var Facebook gibi, açtığında yerli yerinde duruyor her şey. Geçen ay 1 kez kapatmıştım açtım 2 gün sonra fotoğraflar falan duruyordu. Geçen hafta yine kapattım 4 gün falan kapalı kaldı. 250e yakın fotoğrafım vardı, açtım ve ta taa! 40 gönderim kalmış! Bütün o güzel fotoğraflarım, tatil fotoğraflarım vs silinmiş, ay ağlıcam valla :KK43: Bir de karışık bir şekilde silnmiş 2 sene önceden giden fotoğraflarım da var. En güzel fotoğraflarım gitmiş.Hayır bir de Instagram zaten hesap dondurma isleminde fotoğraf ve gönderileriniz silinmez diyor nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Böyle bir şey başına gelen var mı? Hacklendim mi diye düşünüyorum da..

Instagramda artık dondurma özelliği var Facebook gibi, açtığında yerli yerinde duruyor her şey. Geçen ay 1 kez kapatmıştım açtım 2 gün sonra fotoğraflar falan duruyordu. Geçen hafta yine kapattım 4 gün falan kapalı kaldı. 250e yakın fotoğrafım vardı, açtım ve ta taa! 40 gönderim kalmış! Bütün o güzel fotoğraflarım, tatil fotoğraflarım vs silinmiş, ay ağlıcam valla :KK43: Bir de karışık bir şekilde silnmiş 2 sene önceden giden fotoğraflarım da var. En güzel fotoğraflarım gitmiş.Hayır bir de Instagram zaten hesap dondurma isleminde fotoğraf ve gönderileriniz silinmez diyor nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Böyle bir şey başına gelen var mı? Hacklendim mi diye düşünüyorum da..

Eskiden burada ''ahh, keşke tek derdim bu olaydı'' yazanlara anlam vermezdim. Demek o zamanlar başım dertsizmiş.

Şimdi ben diyorum ''ahh, keşke tek derdim bu olaydı. .'' :KK43:

Canım bazen bana da oluyor takip ettiğim hesap sayısı fln 1 e düşüyor ve çok az foto gösteriyor ama ben hesabımı hiç dondurmadım... sonra bakıyorum düzelmiş ve tüm fotoğraf takip vs eski haline dönmüş öyle bir şey mi ki acaba?

Neden olmus nasil duzelir bilmiyorum ama kotu olmus. Mesaj at instagrama. Bir aciklama yaparlar mutlaka. Sık sorulan sorulara ya da yardim bolumu varsa oraya da goz at belki bilgi vardir.

dondurma işleminden emın olmak için fake bir hesap açtım ve fotograf felan attım, bir kaç saat sonrada dondurdum.ama gelgelelim bir daha giriş yapmak istedigimde olmadı. Şifrem adım dogru olmasına ragmen yanlış bilgi diye uyarı verdi. Bende asıl hesabımı dondurmaktan vazgectim valla :KK66:

Alla alla hiç böyle sorunlarım yok benim.
Bir de bunlarla mı uğraşacağım.
Tek sosyal ağım cebimdeki whatsapp ve netimdeki KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X