Butun gorumceleri buraya davet ediyorum;)

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
iyi kandiller kızlar
Konuya hemen giriş yapicam çok sinirliyim gerçekten belki abartiyorsun diceksiniz bana ama sinirden deliriyorum.
Kızlar biraz önce abim ve yengemle yemek yedik.Anneme emekli maaşı bağlandı o konuyu konuşuyorduk ve daha önceleri baglanmadan yeni emekli olanlara 700 lira veriyorlarmis gibi bi sohbet geçmişti aramızda.
Neyse anneme daha fazla baglanmis o konu tekrar açıldı abimle konusuyorduk bende 700 lira mi dedim.700 lira çok az insan onla geçinemez ki daha neler bu devlet neler yapıyor anlaminda soyledim.
Yengemde hemen ters bi sekilde abime uff bırak aşkım biz yalanciyiz dedi.Hayır yani onlara yalancı diyen mi oldu lafı nereye çekti şaşırdım acayip sinirlendim.
İki gün once annemle tartıştı aralari zaten limoni düzeltmek için gelinmiş bugün kandil bende bisey dersem daha çok bozulur diye susmak zorunda kaldim.Ama kan beynime sıçradı.
Bu arada yengemle bu zamana kadar ne bi tartismamiz ne ona karşı kotu bir soylemim ,tutumum ,davranisim olmamıştır.
Annemle olan tartismalarinda da ben hic karismadim hiçbir zaman hep bana düşmez diye düşündüm.
Fakat kendisi anneme bilenip gelmiş hıncını benden çıkarmak istiyor gibi sanki kandillestim bana karşı da soğuktu sanki benle tartıştı ya ağzımı bile acmadim ben tartismalarinda bu tavırlar nedir?
Bana bi açıklayın belki bu kadar sinirlenmem normal değil ama onun da orda verdiği tepki yersizdi salak saçma laf sokmanın ne manası vardı.
Annem hakliymis ben anladım bu hayatta gorumceysen eger yat öl hicbir şey yapmasan da batiyorsun.

Görümce hiçbir şey yapmasa da batıyor muymuş??
Benim de görümcem var ve ben çok seviyorum hiç bir şeyime karışmaz, kendi halinde. Ben de görümceyim aynı şekilde ben de durmam gereken yeri biliyorum. Ne ben battım göze, ne de görümcem yani :)

Konuya gelince de sessiz kalmayıp, ne alaka size yalancı diyen mi oldu demeliydiniz bence..

gorumceyım gelınızımı severım...gorumcelerım var aramız ıyıdır...bilemedım...gelın gorumce kayınvalıde dıye degilde degişik degişik huyda ınsnalar var dıyelım...sunuda belırtıyım emeklı maasını su yaslılarımıza evlatları bir bıraksa onlar o az parayla bile neler yapabılıyorlar...ancak o paraya bıle sıızn ıcın demıyorum ama cogu cevremde evlatları goz dıkıyor

ayrıca neden ınsnalarla dortdortluk gecınmek diye bır kural yokkkı..arasıra olur boyle tartısmalar...sorunlar.tavrınızı koyun olsun bıtsın..

Canım iki gün önce tartisilmis bende çok sinirlendim kotu konusabilirdim ortalık daha da kızışır diye sustum hazır duzelmeye durmuş daha da bozmak istemedim.

hem gorumceyim hem gelinim.bi gun bile olsun hic bir yengeme bi laf soylemedim.bi tane cazgir bi yengem var hepimiz ondan cekiyoruz ama ona bile ses etmiyorum.26 yasindayim bu hayattan anladigim birsey varki insanlari uzunce seni daha cok seviyorlar.cunku herkes oyle birbirine aklindan gecen herseyi pat diye soyluyor.sizde bosverin o kotu olduguyla kalsin siz kendinizi onun seviyesine dusurmeyin

Gorumce degilim ama adayiyim bende olsam kizardim. Konuyu bagladigi yere on yargilari yikmak zor ya. Oncesinde baska probleminiz yoksa takmayin.

Görumceyim abim evlendi Ekim ayında da bak Nisan ayı yarılandı. 10 dk mesafede oturduğumuz halde toplam da 2 defa görüştük. Çok rahatım ne kadar az muhabbet o kadar çok huzur.

Bende görümceyim. Benimkinden çok çektim hala da terbiyesizliğinden taviz vermiyo ama sinek vızırdıyo gibi kale almıyorum cevap vermiyorum. Biraz kaşım gözüm seğiriyo eşim gerekeni söylüyo o zaman ama kendi gelinimiz candır.. Bebek gibi ruhu var kıyamam hiç ona.. O da bana sen benim ablamsın kocamın baldızı der :)) kardeşim de dahil biri üzsün hadi önce ben dikilirim karşısına o bizim emanetimiz kıymetlimiz.. Ailem de aynı şekildedir..

Görümce değilim , tek çocuğum görümce hiç olamayacağım ama sizin yerinize kendimi koydum susarak sakin kalarak zaten fazlasını bile yapmışsınız bende olsam sinirlenirdim ilgilenmeyin sizde aynı ortamda olduğunuz da abinizle konuşun onu yok sayın.

Görümcem var bu arada , bana yenge bile demez abla der o kadar sever beni , bende onu , asla bize karışmaz Son yazdığınız cümle her görümce için geçerli değil ben kardeşim gibi görüyorum kendisini, hatta yeğenimiz yani görümcemin kızı teyze diyor bana , yenge dedirtmeyi yakıştıramıyor görümcem kardeşi gibi gördüğü için. Diyeceğim o ki ; Gelininizin tavrını hiç beğenmedim

Canım iki gün önce tartisilmis bende çok sinirlendim kotu konusabilirdim ortalık daha da kızışır diye sustum hazır duzelmeye durmuş daha da bozmak istemedim.
Ortalığın daha da kızısabilecegini sadece sen düşünmüşsun ama o da düşünebilirdi. Sert bi üslupla değil de gayet normal bir ses tonuyla demen uygun olurdu. Herkes yerini bilmeli değil mi :)

Abin haksız yere fenalık yapan bir kadına sesini cikarmiyorsa sorun ondadır ailesini ayrı karısını ayrı taşımalı bunu yapamiyorsa bence sen kendine laf soyletme onlada muhattap olma derim bende gorumceyim dengesiz bir gelinimiz olduğu halde haddini asmadigi sürece çok bişey demiyorum bazen ağzıma geleni sayyorum hakettigi zaman ama beni çok sever baya baya hatta kuzenlerimden filanda kıskanır ikitanede gorumcem var biri melek çok severim diğeri tam bir canavar bi ara katlanıyordum he deyip geciyordum sonra haddini aştı actim ağzını şimdi eşimi bile ariyamiyor kafam rahat bence sende gereksiz insanları çıkar hayatindan mutlu yasa

Ben sana yalancı demedim ki? Konuyu saptırma deseydin en azından içinde kalmazdı. Bı kaç saat önce benim de basimd bı olay geldi. Yengem kızı ile anneme geldi.her hafta cuma kuranina Gider sonra orada bulusuruz. Kızı seker taşını döktü. İki poşeti silkledi hadi gel seni uyuyayım dedi. Ama yer şeker dolu. Supurmeden cekti gitti. Neyse ben süpürdüm sonra eve gidicektim bı baktım disarida kızla oyun oynuyor. Uyumadı mı dedim. Dışarı çıkınca eve şokamadim dedi. Attı benim tepem ben evi süpürdüm dedim anneme ve arabaya bindim gittimm
Uzun oldu ama adı görümce diye bence hep gorumceler suçlu degil.
En azından bı cevap verebilseydin iyiydi. Boşver insanlarla uğraşmak zor. Hayirli kandiller

Bütün gorumceler neden gelsin diosun ,toplanıp yengenin agzını burnunumu dagıtcaksınız

Bütün GELİNLER toplansın

Aynı benim görümcem gibisiniz ne hoş Allah sizin gibi görümceleri başımızdan eksik etmesin

Bütün gorumceler neden gelsin diosun ,toplanıp yengenin agzını burnunumu dagıtcaksınız

Bütün GELİNLER toplansın
Onu espri hoşluk olsun diye yazmistim ayrıca bazi konularda görüyorum bazı kisiler tarafli bi sekilde sirf gorumce diye haksiz yere yükleniyor.

Bende gorumceyim yengemle cok iyi anlaşırız hep dua eder Allah kendin gibi bi görümce versin diye..artik beddua mi bilemedim ama
Boşverin susmakla iyi yapmışsınız ..konusuo dursun gorumcek kişisi

Bende görümceyim, yengemle hem kavga eder hem birbirimizi severiz :))
İkimiz de birbirimize takılırız ,yeri gelir birbirimizi gömeriz . Ama anlaşıyoruz da :)
Annene ters yaptığı zaman cevabını ver karışmam etmem deme..
Yolarım valla annemi üzecek insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…