benimde görümcem olurmusunuz... gelininizin ne kadar tatlı oldugunu anlatırken sizin bal gibi oldugunuzu unutmuşunuz.. çok tatlısınız allah daim etsin.Bende görümceyim. Benimkinden çok çektim hala da terbiyesizliğinden taviz vermiyo ama sinek vızırdıyo gibi kale almıyorum cevap vermiyorum. Biraz kaşım gözüm seğiriyo eşim gerekeni söylüyo o zamanama kendi gelinimiz candır.. Bebek gibi ruhu var kıyamam hiç ona.. O da bana sen benim ablamsın kocamın baldızı der :)) kardeşim de dahil biri üzsün hadi önce ben dikilirim karşısına o bizim emanetimiz kıymetlimiz.. Ailem de aynı şekildedir..
benimde görümcem olurmusunuz... gelininizin ne kadar tatlı oldugunu anlatırken sizin bal gibi oldugunuzu unutmuşunuz.. çok tatlısınız allah daim etsin.
Bnde gorumceyım saka maka bıyana bzimde gelinimizle pek anlaştığımız söylenemez. BEN sana yinede kızdım ama keske orda cvp verseydin .Enszndan şuan bu kadar içerlenmiş olmazdnOnu espri hoşluk olsun diye yazmistim ayrıca bazi konularda görüyorum bazı kisiler tarafli bi sekilde sirf gorumce diye haksiz yere yükleniyor.
Bırak o düşünsün ortalığın karışmasını.Canım iki gün önce tartisilmis bende çok sinirlendim kotu konusabilirdim ortalık daha da kızışır diye sustum hazır duzelmeye durmuş daha da bozmak istemedim.
Gelin klasik, abini yanına çekip biz onlar yapmaya çalışıyoriyi kandiller kızlar
Konuya hemen giriş yapicam çok sinirliyim gerçekten belki abartiyorsun diceksiniz bana ama sinirden deliriyorum.
Kızlar biraz önce abim ve yengemle yemek yedik.Anneme emekli maaşı bağlandı o konuyu konuşuyorduk ve daha önceleri baglanmadan yeni emekli olanlara 700 lira veriyorlarmis gibi bi sohbet geçmişti aramızda.
Neyse anneme daha fazla baglanmis o konu tekrar açıldı abimle konusuyorduk bende 700 lira mi dedim.700 lira çok az insan onla geçinemez ki daha neler bu devlet neler yapıyor anlaminda soyledim.
Yengemde hemen ters bi sekilde abime uff bırak aşkım biz yalanciyiz dedi.Hayır yani onlara yalancı diyen mi oldu lafı nereye çekti şaşırdım acayip sinirlendim.
İki gün once annemle tartıştı aralari zaten limoni düzeltmek için gelinmiş bugün kandil bende bisey dersem daha çok bozulur diye susmak zorunda kaldim.Ama kan beynime sıçradı.
Bu arada yengemle bu zamana kadar ne bi tartismamiz ne ona karşı kotu bir soylemim ,tutumum ,davranisim olmamıştır.
Annemle olan tartismalarinda da ben hic karismadim hiçbir zaman hep bana düşmez diye düşündüm.
Fakat kendisi anneme bilenip gelmiş hıncını benden çıkarmak istiyor gibi sanki kandillestim bana karşı da soğuktu sanki benle tartıştı ya ağzımı bile acmadim ben tartismalarinda bu tavırlar nedir?
Bana bi açıklayın belki bu kadar sinirlenmem normal değil ama onun da orda verdiği tepki yersizdi salak saçma laf sokmanın ne manası vardı.
Annem hakliymis ben anladım bu hayatta gorumceysen eger yat öl hicbir şey yapmasan da batiyorsun.
Gelin klasik, abini yanına çekip biz onlar yapmaya çalışıyoriyi kandiller kızlar
Konuya hemen giriş yapicam çok sinirliyim gerçekten belki abartiyorsun diceksiniz bana ama sinirden deliriyorum.
Kızlar biraz önce abim ve yengemle yemek yedik.Anneme emekli maaşı bağlandı o konuyu konuşuyorduk ve daha önceleri baglanmadan yeni emekli olanlara 700 lira veriyorlarmis gibi bi sohbet geçmişti aramızda.
Neyse anneme daha fazla baglanmis o konu tekrar açıldı abimle konusuyorduk bende 700 lira mi dedim.700 lira çok az insan onla geçinemez ki daha neler bu devlet neler yapıyor anlaminda soyledim.
Yengemde hemen ters bi sekilde abime uff bırak aşkım biz yalanciyiz dedi.Hayır yani onlara yalancı diyen mi oldu lafı nereye çekti şaşırdım acayip sinirlendim.
İki gün once annemle tartıştı aralari zaten limoni düzeltmek için gelinmiş bugün kandil bende bisey dersem daha çok bozulur diye susmak zorunda kaldim.Ama kan beynime sıçradı.
Bu arada yengemle bu zamana kadar ne bi tartismamiz ne ona karşı kotu bir soylemim ,tutumum ,davranisim olmamıştır.
Annemle olan tartismalarinda da ben hic karismadim hiçbir zaman hep bana düşmez diye düşündüm.
Fakat kendisi anneme bilenip gelmiş hıncını benden çıkarmak istiyor gibi sanki kandillestim bana karşı da soğuktu sanki benle tartıştı ya ağzımı bile acmadim ben tartismalarinda bu tavırlar nedir?
Bana bi açıklayın belki bu kadar sinirlenmem normal değil ama onun da orda verdiği tepki yersizdi salak saçma laf sokmanın ne manası vardı.
Annem hakliymis ben anladım bu hayatta gorumceysen eger yat öl hicbir şey yapmasan da batiyorsun.
Görümce yım düğüne tam 1 ay kaldı sabırsızlıkla bekliyorum evlendikten sonra değişir ya insan ins değişmez diyorum gelin içiniyi kandiller kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?