Butun gorumceleri buraya davet ediyorum;)

benimde görümcem olurmusunuz... gelininizin ne kadar tatlı oldugunu anlatırken sizin bal gibi oldugunuzu unutmuşunuz.. çok tatlısınız allah daim etsin.

benimde görümcem olurmusunuz... gelininizin ne kadar tatlı oldugunu anlatırken sizin bal gibi oldugunuzu unutmuşunuz.. çok tatlısınız allah daim etsin.
utandım.. Çok teşekkür ederim.. Allah size daha iyi daha tatlı bi görümce versin inşallah. Eğer şirret bi görümceniz varsa da Allah onu ıslah etsin melek gibi olsun size :)) güzellikle sevgiyle geçinmek varken neden nefret ettirir bu şnsanlar kendilerinden hiç anlamam..

Onu espri hoşluk olsun diye yazmistim ayrıca bazi konularda görüyorum bazı kisiler tarafli bi sekilde sirf gorumce diye haksiz yere yükleniyor.
Bnde gorumceyım saka maka bıyana bzimde gelinimizle pek anlaştığımız söylenemez. BEN sana yinede kızdım ama keske orda cvp verseydin .Enszndan şuan bu kadar içerlenmiş olmazdn

Benim bi tanıdığım var tanimaz olaydım o kv görümcesi fln komple kocasinin ailesini sevmiyo ama cok iyi insanlar saflar sevilmeyecek gibi degiller yani diyo ki ayy laf sokuyorum o kadar onu anlayipta kavga edebilecek kapasiteleri yok sıkıcılar şimdi ben bunu niye anlattim yaani bazilari kavga istiyo kaos istiyo ordan besleniyo ya cevabini verip geciceksin ya da hic adam yerine koyup muhatap olmayacaksin kafaya takilcak insan değiller

Belki de geçen tartışmada onun tarafını tutmamaniza tavır yapmıştır.Gorumcem yok ama ben gorumceyim ne olursa olsun gelinimizin tarafını tutar onu savunurum.Cunku abim karalamaz zaten de bişey bile olsa aralarında en fazla 1 gün sonra iyi olurlar annem bisi dese en fazla 1 hafta sonra bu sefer arada ben kaynarım..Annem arada kızar gelir bana içini döker ben resmen gelinimizin savunuculuğunu yaparım yok aslında öyle değildir yok yahu o hayatta öyle birşey yapmaz falan fistan..Annemin gazını alır gelini de hiç birşey caktirmam:)

Canım iki gün önce tartisilmis bende çok sinirlendim kotu konusabilirdim ortalık daha da kızışır diye sustum hazır duzelmeye durmuş daha da bozmak istemedim.
Bırak o düşünsün ortalığın karışmasını.
Sonuçta barışmak için gelen o , lafina dikkat etmesi gerekende o .
Bence cevabını usturuplu brr şekild e vermeliydiniz.
Abinizin tepkisi ne oldu ?

Bence butun bu durumlar hep kv gorumce gelin vs etiketlerinden cikiyor. Insanlar kendi ailelerinden birisi yapsa ya cevap verir unutur ya sallamaz gecer. Ama karsi taraf olunca hemen savunmaya geciyor herkes :) ama ben olsam cevap verirdim ben onu kastetmedim ki deyip aciklardim.

Aranızdaki konuşma o kadar büyütülecek bir şey değil ama annenizle tartıştığı için gelininize kızıyorsunuz haliyle. O an size yalancı diyen mi oldu gibi bir tepki verebilirdiniz. Bende görümceyim, yengelerimle aram iyidir Allah beterinden korusun tabi, bir sorunları oldu mu hep arkalarındayız, sağ olsunlar bizi de çok sayarlar. Arada ister istemez tartışmalar oluyor her ailede ama esas maharet alttan alabilmek. Boşverin siz de saygısızlık olmadığı sürece takılmayın.

Gezegenin en tatli gorumcesi benim :) en cok bana soracaksiniz:)

Soyle karsidakine konusmayip .. ayyy birak askim yaaaa demesi bile yetti. Fikir catisiosa sana soyleseydi, kendine guvenememis demekki. Gerginliinden sacmalamis belkide

Büyük bir olay değil takmayın. Şöyle düşünün bu olayı bir arkadaşınızla veya abinizle yaşasanız üzerine on saniye bile düşünmezdiniz. Gelin görümce hasaasiyetinden oluyor bunlar. Olur o kadar bilenmeyin. Hem böyle içe atıp agresifleşeceğinize alın karşınıza buna bozuldum çünkü sana değer veririm seni severim bilirsin o yüzden beklemiordum annemle yaşadıklarınıza ben karışmam araya girmem bizim senle ilişkimiz zarar görmesin diyin geçin gidin. Böyle soğuk savaşlar tehlikedir bir gün büyük patlar. O yüzden şu aşamasa çözün bence.

Biri 12 diğeri 4 yıllık görümce geçmişim var,ellerinizden öper:))Şahsımla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama tabi anne ve erkek kardeşlerime olan yaklaşımlarıyla ister istemez objektif olmaya çalışsam da fikren çatıştığım zamanlar oldu ama her zaman meselelerin içinde yer almadan iki taraflı düşündüm...Şimdi gelin annenizin hıncıyla size bulaşmaya çalışmış fazlaca saçmalamış ama bir taraf akıllı ve sağduyulu davranınca konu kapanmış....Hatasını anlayacağını umarak duruşunuzun takdirlik olduğu görüşündeyim...

Gelin klasik, abini yanına çekip biz onlar yapmaya çalışıyor

Gelin klasik, abini yanına çekip biz onlar yapmaya çalışıyor

Bir kez daha gerçek niyetini anlamış oldun ama o zaman lafını verseydin bu kadar takılmazdın , bu tür insanlar insanın sinir sistemini bozmaktan bir işe yaramazlar..

Görümce yım düğüne tam 1 ay kaldı sabırsızlıkla bekliyorum evlendikten sonra değişir ya insan ins değişmez diyorum gelin için

Gelin kısmı bahane ariyorsa her türlü bulur kendimden biliyorum şükür görümcem yok nur topu gibi bı eltim var 3 kaynanaya bedel

Hem gelinim hem görümceyim ve her türlü biktim. Sen iyiysen hem gelin olarak hem görümce olarak cektiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…