Bütün gün evde ne yapabilirim ? :(

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Merhaba Bayanlar :)

Bundan 2 ay kadar sonra düğünüm var.Allahıma şükürler olsun gayet güzel ve seviyeli bir ilişkim var fakat benim bir minik derdim var.
Ben 3 yıldır nişanlımla birlikte çalışıyorum.Ve çevremde hiç arkadaşım yok.Çalışmaktan sosyal olarak hiç bir iletişimim olmadı bundan da hiç şikayetim olmadı gündüz 9 dan gece 11 e kadar dükkanımızdayız her ay düzenli olarak fırsat buldukça sinemaya gider yahut bir yerlere gider otururuz.Yani anlatmak istediğim çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama aramızda sıkıntı yok.

Müşterilerle uğraşmak her gün sıkıntılı 3 , 5 insanla münakaşaya girmek son zamanlarda nişanlımı iyice bunalttı bana sen evlendikten sonra bir süre çalışma tatil yap diyor.Bende istemiyorum..Evet çok ihtiyacım var tatile çok yorgunum ruhen ve bedenen ama ben oturmaya hiç alışmadım hiç bir arkadaşım yok bütün gün ne yaparım nasıl zaman geçiririm..Çocukluğumdan beri çalışan bir insanım büyük bir boşluk olmaz mı ?
Sizler neler yapıyorsunuz...Gününüz nasıl geçiyor ? ben neler yapabilirim. ?
En azından 3 , 5 ay sonra ben yine çalışmaya başlarım.O süreci nasıl atlatmalıyım.

Bence evde durmaya dayanamazsınız,yine çalışmaya devam edin derim. Ben ki tembellik yapmayı seven bir insanım, bir dönem evde kalınca kafayı yemiştim.

hobilerinizle meşgul olabilirsiniz.
ve ya bir kursa filan gidebilirsiniz, saatleri az olan bi kurs.
yoksa başka türlü vakit geçmez, gezmeye gitseniz hergün nereye gidilir.
spor yapabilirsiniz, yürüyüş koşu filan.

Ben de 1 senedir evdeyim mecburen. Evet cok sıkıldıgın donemler olacaktır, ama dinlenmeye odaklan. Nisanlinin dedigi gibi bir kac aylik bir tatil.
Benim de burda arkasasim falan yok malesef evdeyim o yüzden. Ilgini ceken konular varsa onlari arastirabilisin, internette cok guzel yararli bilgiler var, konu hakkinda belgeaeller izleyebilirsin.

Yemek yapmayi, farkli tarifler yapmayi deneyebilirsin. Spor yapabilirsin..
Her sey senin ilgi alanina kalmis :)

Bu şehir hala yabancı bana belki bir komşu edinirim felan bilemiyorum.Yemek evet güzel bir fikir çok çok severim yemek yapmayı.

Bana kalırsa da dinlen nede olsa tekrar çalışabiliyorsun o avantajın var.. İlk eve alışmak zor gelir ama yeni şeyler yapmak yemek,pasta,börek vs mutfak işi insanı kendinden alıyo eğer seviyorsan.. ama evine alışıncada hiç dışarı çıkasın gelmiyor:KK49:

yabanci dizi bul izle :) kitap oku , yetiskinler icin boyama kitabi varmis henuz bende edinemedim ama o da baya stres attiriyomus. camasir bulasik yemek tatli derken aksam olur kocan gelir :)

Merhaba Bayanlar :)

Bundan 2 ay kadar sonra düğünüm var.Allahıma şükürler olsun gayet güzel ve seviyeli bir ilişkim var fakat benim bir minik derdim var.
Ben 3 yıldır nişanlımla birlikte çalışıyorum.Ve çevremde hiç arkadaşım yok.Çalışmaktan sosyal olarak hiç bir iletişimim olmadı bundan da hiç şikayetim olmadı gündüz 9 dan gece 11 e kadar dükkanımızdayız her ay düzenli olarak fırsat buldukça sinemaya gider yahut bir yerlere gider otururuz.Yani anlatmak istediğim çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama aramızda sıkıntı yok.

Müşterilerle uğraşmak her gün sıkıntılı 3 , 5 insanla münakaşaya girmek son zamanlarda nişanlımı iyice bunalttı bana sen evlendikten sonra bir süre çalışma tatil yap diyor.Bende istemiyorum..Evet çok ihtiyacım var tatile çok yorgunum ruhen ve bedenen ama ben oturmaya hiç alışmadım hiç bir arkadaşım yok bütün gün ne yaparım nasıl zaman geçiririm..Çocukluğumdan beri çalışan bir insanım büyük bir boşluk olmaz mı ?
Sizler neler yapıyorsunuz...Gününüz nasıl geçiyor ? ben neler yapabilirim. ?
En azından 3 , 5 ay sonra ben yine çalışmaya başlarım.O süreci nasıl atlatmalıyım.
Bence 3-5 ay dinlenmek sana da iyi gelir canım.Evdeyken bol bol yabancı dizi,film vs izleyebilirsin mesela yada kitap okuyabilirsin.Bide ben çeşitli aktivitelere katılmanı öneririm sana mutlaka kafa dengi birilerini bulursun kendine arkadaş olacak.Ne biliyim mesela yemek kursu olabilir aşçılık vs.yada senin ilgini çekebilecek başka tarzda kurslar.Bana soracak olursan ben bunları yapardım.Haftasonları eşimle küçük kaçamaklar yapardım mesela bir iki günlüğüne bi yerlere giderdim otel olur kamp olur ne biliyim hem böylece orada sizin gibi başka çiftlerle de tanışma fırsatı yakalamış olursunuz:KK30:

X