- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Bugün sabah gayet mutlu bir şekilde denize gitmek üzere yola çıktık. 1 saatten fazla yol gidecektik. Yolda bir avm ye ugradik cunku almam gereken bir şey vardı deniz icin. Outlet olmasi nedeniyle bakmak istedim. İki mağazada beşer dk kadar durdum. Eşim de yanımdaydı. Sonra sevdiğim bir markanın outletini gördüm ve girdik. Beş dakika durduktan sonra eşim ben yandaki mağazaya gidiyorum sen istediğini al dedi. Yanima çanta almadigim için telefonu da arabada birakmistim. Bende yarım saatten fazla kıyafetlere baktım denedim filan. Eşim gelmeyince hala yandaki mağazada olduğunu düşündüm. Sonra eşim geldi 45 dk dir burdasın çok sıkıldım artık dışarda oturuyorum kaç dakikadır dedi kızarak. Bende ben seni yan magazadasin sandım dedim. Neyse sonra alacaklarimi aldim çıktık. Bu AVM bizim eve baya uzak denize yakın. Çıkınca eşim ben denize gitmekten vazgeçtim eve gidelim basım ağrıdı dedi. Bende o kadar yol geldik dedim. Sonra bağırmaya başladı 45 dk mağazada durulur mu filan diye cevap vermedim. Yola çıktık eve doğru gidiyoruz ama hala bağırıyor birden geri döndü niye döndün eve gitmiyor muyuz dedim denize gitmek istemiyor muydun dedi. Böyle sürekli bagiracaksan gitmeye gerek yok dedim. Daha çok bağırdı arabayı karşı şeride surerim bak dedi biraz o tarafa gitti de sonra geri zekalı tarzında kötü bir söz söyledi cevap vermedim. Tekrar geri döndü eve doğru. Eve geldiğimizden beri konuşmuyoruz bütün gün mahvoldu. Normalde mağazada eşya bakarken eşim erkek reyonuna gider işi bitince yanıma gelir o yüzden ben işi bitmedi zannettim. O da konuyu çok büyüttü. O kadar kırıldım ki. Sizce hangimiz hataliyiz ben mi yanlış bir şey yaptım? Bu arada mağazalarda hep böyle uzun duran biri değilim ilk kez böyle bir şey oldu. Bir saat önce de barismaya çalıştı neden öyle yaptin hatalı değil misin dedim ben hatalı değilim hatalı olan sensin dedi. Bende oralı olmadım yanından uzaklaştım. Sizce nasıl davranmaliyim
Son düzenleme: