Bütün günümüz mahvoldu

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Bugün sabah gayet mutlu bir şekilde denize gitmek üzere yola çıktık. 1 saatten fazla yol gidecektik. Yolda bir avm ye ugradik cunku almam gereken bir şey vardı deniz icin. Outlet olmasi nedeniyle bakmak istedim. İki mağazada beşer dk kadar durdum. Eşim de yanımdaydı. Sonra sevdiğim bir markanın outletini gördüm ve girdik. Beş dakika durduktan sonra eşim ben yandaki mağazaya gidiyorum sen istediğini al dedi. Yanima çanta almadigim için telefonu da arabada birakmistim. Bende yarım saatten fazla kıyafetlere baktım denedim filan. Eşim gelmeyince hala yandaki mağazada olduğunu düşündüm. Sonra eşim geldi 45 dk dir burdasın çok sıkıldım artık dışarda oturuyorum kaç dakikadır dedi kızarak. Bende ben seni yan magazadasin sandım dedim. Neyse sonra alacaklarimi aldim çıktık. Bu AVM bizim eve baya uzak denize yakın. Çıkınca eşim ben denize gitmekten vazgeçtim eve gidelim basım ağrıdı dedi. Bende o kadar yol geldik dedim. Sonra bağırmaya başladı 45 dk mağazada durulur mu filan diye cevap vermedim. Yola çıktık eve doğru gidiyoruz ama hala bağırıyor birden geri döndü niye döndün eve gitmiyor muyuz dedim denize gitmek istemiyor muydun dedi. Böyle sürekli bagiracaksan gitmeye gerek yok dedim. Daha çok bağırdı arabayı karşı şeride surerim bak dedi biraz o tarafa gitti de sonra geri zekalı tarzında kötü bir söz söyledi cevap vermedim. Tekrar geri döndü eve doğru. Eve geldiğimizden beri konuşmuyoruz bütün gün mahvoldu. Normalde mağazada eşya bakarken eşim erkek reyonuna gider işi bitince yanıma gelir o yüzden ben işi bitmedi zannettim. O da konuyu çok büyüttü. O kadar kırıldım ki. Sizce hangimiz hataliyiz ben mi yanlış bir şey yaptım? Bu arada mağazalarda hep böyle uzun duran biri değilim ilk kez böyle bir şey oldu. Bir saat önce de barismaya çalıştı neden öyle yaptin hatalı değil misin dedim ben hatalı değilim hatalı olan sensin dedi. Bende oralı olmadım yanından uzaklaştım. Sizce nasıl davranmaliyim

Son düzenleme:
yarım saatde ne oldu da bu adam bı anda degıstı boyle... bı telefon falan mı aldı acaba gerıldı

Aman cins ya.
Ne olmuş 45dk beklediyse.
Arabayı ters şeride sürerim demeler falan.
Ben olsam asarım suratımı konuşmam.
Sonuçta oda uğramayalım dememiş, o hatalı.

Karşı şeride sürmek ne demek ya? Siz haklısınız çok büyütmüş.

Bir yere gidilecekse ben de direkt oraya gitmeyi isterim,oraya uğra buraya gir nefret gelir ,sinirlerim zıplar hevesim kaçar.
Hele ki zibilyon saat yapılan alışveriş olayı...tam erkek kafasındayım bu konuda.
Ama şiddete yönelmem o ayrı :)
Hata en başında da ortasında da sizde.
Adamın sinirleri yatışmışken tekrar alevlendirmişsiniz.

İkinizde hatalısınız.Telefon kullanmıyor musunuz?Yerinde olsam beklemek yerine eşimi arar kızarım niye oyalanıyorsun diye.Daha da gelmese 2 saat beklerdiniz sanırım.O da aramamış sizde aramamışsınız tek sorun bu.

niye o mağazada işi bitince aramamış benim işim bitti diye? siz müneccim misiniz ne bileceksiniz adamın orada beklediğini.

gereksiz yere gerilmiş hatta belki denize gitmek istemediği için. haksız değilsiniz işi bittiyse haber vermeliydi.

Böyle saçma sapan kavgalar yüzünden mi trafik canavarları doğuyor:işsiz:allahım sen koru bizi:dua:
Denize değil avmye gitmişsiniz bir tatil gününde alışveriş yapıcam diye çatlamışsınız resmen.çok mu avmsiz kaldınız insan eşiyle koşa koşa tatil günü avmye giderse outlet diye olacağı bu.
Eşiniz de öfke hastası mıdır nedir dışarıda bekleyeceğine mağazaya girip hadi gidelim deseydi möl möl bekleyip sonda ne diye saçma sapan hareketlere giriyor şuursuz tencere.

Şimdi ben kadın olarak şu mantığı anlamadım, maksat denize girmekse o mağazada o kadar dakika harcamanız çok aşırı gereksiz olmuş. Arkadaşınız ya da kardeşiniz olsam bana da gına gelirdi. Keşke hiç avm falan uğramasaydınız. Boşa vakit kaybı olmuş. Özellikle güneşin son demlerinden faydalanmak dururken...

Mağazada aşırı vakit kaybınızda siz haksızsınız.

Ancak eşiniz de psikopatmış karşı şeride sürmek ne demek şakası bile hoş değil. Arabada can mı var patlıcan mı? Uyarırsın çık geç kalmayalım doya doya eğlenelim vs dersin ama yok gerizekalı yok karşı şeride sürerim falan bunlar da hiç yutulacak laflar değil.

Mesela ben bir mağazada 45 dk kalamam. Sizin yerinizde olsaydim Isim bitince çıkar yan mağazaya bakardım esime. O sırada zaten görürdüm dışarıda beni beklediğini. Esiniz de hatalı deseydi ya dışarıda oturuyorum seni bekliyorum işini hallet vakitlice gidelim denize diye. Iletisimsizlik olmuş. Ben olsam çok uzatmam

Yola çıkmışsınız yarım saat magazada oyalanmışsınız,
Eşiniz gelmeyince siz bi gidip baksaydınız ne oldu bu adam diye.
Biraz siz hatalı geldiniz,
Eşinizde beklemekten gerilmiş sanırım.
Tabi kötü söz söylemesine gerek yok.

Back
X