• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin mağazada yaptığı davranış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya neyse yaşı daha küçük esasen ki 23 yaşında evlendiyse 22 yaşında falan tanıdı bu adamı. Kimse 25’ten önce evlenmemeli bence. Hayat çok toz pembe görünüyor; duygular her şeyi yönetiyor, biraz mal olduğumuz yaşlar. Önünde kocaman bir hayat var, böyle bir öküzle geçirmek için gelmedin dünyaya. Boşanmış olmak dünyanın sonu değil. İşin gücün var, çocuğun yok, elini sallasan ellisidir emin ol

Ya neyse yaşı daha küçük esasen ki 23 yaşında evlendiyse 22 yaşında falan tanıdı bu adamı. Kimse 25’ten önce evlenmemeli bence. Hayat çok toz pembe görünüyor; duygular her şeyi yönetiyor, biraz mal olduğumuz yaşlar. Önünde kocaman bir hayat var, böyle bir öküzle geçirmek için gelmedin dünyaya. Boşanmış olmak dünyanın sonu değil. İşin gücün var, çocuğun yok, elini sallasan ellisidir emin ol
Tanidigimda 21 yaşındaydım 23 te evlendim. Gerçekten mal olduğum yaslarmis. Bende oyle düşünüyorum 25 ten önce kimseyle tanismamali bile bence

Fırsat ayağınıza gelmiş diyecektim ama eşinizin blöf yaptığını düşünüyorum. Kendince sizi hizaya sokacak işte... Şimdi boşanmasanız da bir gün mecbur bırakacak, orası belli...
Ben de böyle düşünüyorum. Y yasemindiyebiri Siz eşinize karşı bir şey yapmazsanız bir süre sonra "aslında ben boşanmak istemiyorum. Seni seviyorum ama senin bu davranışların beni bu noktaya getirdi." Diyerek manipüle etmeye çalışacak. Yine suçlu siz olacaksınız.

Eğer boşanmayacaksanız trip atın ve muhattap olmayın hatta bir süre bence ailenizin yanına gidin.
Umarım bu süreçte daha fazla yıpranmazsınız her şeye mi bu tepkileri veriyordu?
Sizin kıskançlığınız ne boyutta birbirinize çok mu müdahaleci davranıyorsunuz?

Eşiniz sizi boşamaz, sizden başka kimsenin onun gibi birini çekmeyeceğinin farkındadır eminim.. Siz de ondan boşanmazsınız, o ışık yok sizde. Ama ne olur biliyor musunuz? Günün birinde o adam size dedigini yapar, biz de üç, beş gün ardınızdan üzülürüz burda konu açan kişi olduğunuzu bilmeden...

İşte tam da söylediğiniz gibi, belkide aynı bokun lacivertini cekmemek için yapamadım. Ya pişman olursam ya daha kötüsüyle karsilasirsam dedim belkide.. bende psikolaga gidip altta yatan problemimi bilmeyi o kadar çok istiyorum ki ama maalesef şuan maddi özgürlüğüm yok. Ataninca ilk isim bu olucak
Bazı belediyeler ücretsiz psikolojik destek sağlıyor kadın ve cocuklar icin. Bulunduğunuz yerde var mıdır bi araştırın

Kanım dondu yemin ederim, o nasıl bir cümle öyle? Korkunç..

Bir an önce kurtulmaya bakın, sonra kurtulduğunuza şükredeceksiniz, üzülmeye vaktiniz kalmayacak zaten.
Benimde kanım dondu, dizlerimin bağı çözüldü ama o kadar alışmışım ki böyle yaşamaya . Onun için sinirle söyledim tabiki o anlamda söylemedim diyip geçeceği önemsiz bir laf . Şimdiye kadar duyabileceğim bütün kötü sözleri de işittigim ve herşeyi bir şekilde kapattigim için şuan bu söylediği sözü eminom düşünmüyor bile

Birinin beni silkelemesini istiyorum. Bu soylediklerinizi bende biliyorum ve çok doğru bende başkasına aynı şeyleri yazarım, ama ben nedense onu hep affettim affetmesemde affetmis gibi göründüm ki karşımda özür dilemiyor tabi kendisini haklı görüyor, asarım keserim laflarını da sinirle söylediğini söyleyip üstünü kapatıyor. Ben elbette bu lafları tasiyamiyorum günden güne yok oluyorum. Ama anlayamadığım şekilde bitiremiyorum da . Çünkü bir iki gün sonrasında hicbirsey olmamış gibi gelip sarılıyor ve hiçbir şey olmamış gibi iyi davranıyor ve olayları bu şekilde kapatıyor. Ben bu girdabın içinde hapsolmusum beni anlıyor musunuz
Adam boşanmak istiyor, sevineceğinize hâlâ arabesk arabesk laflar ediyorsunuz. Okumuş kadının haline bak. Sizin gibilere acımıyorum. Şayet mesleğiniz olmasa, aileniz olmasa yorumlar çok farklı olurdu. Siz kendi elinizle mezarınızı kazıyorsunuz, aklınız başınıza geldiğinde bu heriften kaçacak delik arayacaksınız.

Ne güzel atama bekliyorsunuz boşanın güzelce yaşayın bu hayatı. Böyle ayılardan ne koca olur ne de baba.
Ama siz de barışacak bir hava var aileye söyletmemeniz geri dönüş beklemenizden belli ki. Hata yapıyorsunuz adam psikopat eğilimli çünkü.

Tanidigimda 21 yaşındaydım 23 te evlendim. Gerçekten mal olduğum yaslarmis. Bende oyle düşünüyorum 25 ten önce kimseyle tanismamali bile bence
Ben de o yaşlardaki halimi düşünüyorum, aşk uğruna her türlü mallık yapılır. Bir de biz eskiler gibi sorumluluk alarak büyümüyoruz, o yüzden yetişkinlik daha geç geliyor.

Eğer boşanmayacaksanız trip atın ve muhattap olmayın hatta bir süre bence ailenizin yanına gidin.
hanimefendi kafani keserim diyen adama trip mi atilir tovbe estagfirullah ya

Hazır boşanmak istiyor sen de abah ilk isim bosnma davası açmak olsun uzaklaştırma kararı bile çıkart kafanı keserim diyen birinin ne yapacağı belli olmaz

Benim kiskancligim yok, ben kiskanmayi hiç bilmezdim bile. Sonra o her şeye böyle kavga çıkarınca acaba kendisi başka kadınlara bu gözle mi bakıyor diye düşündüm. Ve kendisi de ofiste kızlarla çalışiyor . Sen kızlarla sabahtan akşama kadar çalışıyorsun illaki konuşuyorsun. Demekki sende o kizlar için öyle düşünüyorsun . Madem beni bu kadar kısıtlıyorsun sende kendine kadın olmayan bir iş ortamı bul o zaman gibisinden konuşmuştum. Yoksa asla kiskandigim için değil onu nasıl kiskanabilirim ki bana bu kadar zarar veren birini. Ben kiskanmak kelimesinden bile nefret ettim artık

Y yasemindiyebiri bunun ailesi nasıl?
Eminim pasif gibi görünen sinsi bir anası vardır. Babası da agresif,her şeye karışan bir tiptir. Seninle araları nasıl?
Bir de bu sana niye başka kadınlarla konuşmama laf ediyorsun diyor? Çünkü dışarıdaki kadınlara karşı fazla nazik değil mi? Sen de böyle olunca sorun mu çıkartıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X