- Konu Sahibi prenses tera
-
canım bence sen çok şeyler başarmışsın.evlisin evliliğin sürüyor ve iki tane çocuk dünyaya getirmişsin daha ne olsun.bunlar için ağzını açıp bulamayan o kadar çok insan var ki.gerçektekten çok kötü bir durumda olup insanlardan kaçsan anlarım ama bir eksiğin yok ki.sanırım özgüven problemin var.ben üniversite mezunuyum ama akraba eşlerinde nice ilkokul mezunu kadınlar var ki beni susuz götürür susuz getirir her lafıma bin karşılık verir cinsten.bence rahat ol senle dalga mı geçtiler sen daha beter geç.sessiz kalırsan daha çok ezilirsin.
şimdiye kadar bir çok şey yaşadım yaşadıklarımı kimselerle paslaşamadım ailemde dahil herkesten kaçıyorum saçma sapan eleştirilerden saçma sapan söylenen laflardan kıyaslamalardan herşeyden bazen ben çokmu acizim yada çokmu becerikszim diye düşünüyorum evliyim 2 tanede dünyalar tatlısı çocuklarım var bu sene inşallah üniversite sınavınada gireceğim fakat bunlar bana yetmiyor gibime geliyor elimde bi mesleğimin olmayışı vasıfsız durumda olmak beraberinde kıyaslamalarıda getiriyor özellikle akrabalarla kıyaslanmam beni deli ediyor yaptığım herşey birilerine batıyor nedense örnek olarak kızımnın saçları çok seyrekti vede saçlarını sinirlendiği için tutam tutam yoluyordu onun içinde kestirdim oda aaa napmışsın sen bu çocuğa deyip dalga geçti moralim bozuldu onun için herkesten böle uzakta duruyoruyorum herzaman anneme daha gitmek hiç içimden gelmiyor uzakta oturduğum halde
2 tane dünya tatlısı bir anneye vasıfsız diyen birinin alnını karışlarımyasakkelime
vasıf illa iş güç meslek sabihi olmak mı Allah aşkınabenneyaptımki
dalga geçenleri de salla gitsin. çocuğunun sağlığı için yapman gerekeni yapmışsın, dalga geçtiğini düşünen zat-ı muhteremler bunu anlayamayacak kapasitede iseler senin yapacağın bir şey yok güzelimsositososito
bırak kendi çukurlarında boğulsunlar onlar. pek değerli eleştirilerine kıyaslamalarına kulak vermea.s
çok teşekkür ederim kızlar azda olsa kendime geldim bende böyleyim değişemiyorum nedense insanları kırmak onları eleştirip eksik yanlarını bulup onlarla dalga geçmek bana göre değil çokmu safım ne anlamadımki:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?